Telur Romania

Deși e situat într-o clădire mai veche a orașului Sibiu, apartamentul este îmbunătățit. Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä ja muista palveluista majoituspaikassa Telur Residence. Telur romania sisään ja jätä arvio. Ei ikärajaa. Majoituspaikassa Telur Residence yöpyville ovat mahdollisia seuraavat pysäköintivaihtoehdot saatavuudesta riippuen : Paikoitus Kadunvarsipysäköinti. Välttämätön Välttämätön.

Telur Residence

Todellinen matkustusetäisyys voi vaihdella. Olemme lähettäneet telur romania sähköpostin, jotta voit viimeistellä uutiskirjetilauksesi. Yritä uudelleen. Super close to downtown. Miten arviot syntyvät? Apartamentul este decorat cu bun gust, confortabil, reușind sa păstreze farmecul clădirii. Sinulla on myös mahdollisuus poistaa nämä evästeet.

telur romania

Valitse kieli

Haluatko kirjoittaa arvion? Milloin haluaisit yöpyä majoituspaikassa Telur Residence? Varausta ei löydy. Polkupyöränvuokraus lisämaksu. Telur Residence Huoneisto , Sibiu Romania tarjoukset. Jotain meni pieleen. Arvioi oleskelusi.

tablet galaxy tab s7+

Tellurium Q – Romania

Enough space for a family. Varmista, että kirjoitit varausnumeron ja sen PIN-koodin oikein ja yritä sitten uudelleen. Näytä lisää. Am găsit chiar și câteva cărți și reviste interesante, precum și telur romania cu jocuri de societate. Jotta näkisit hinta ja huoneeseen mahtuvien yöpyjien määrän oikein, lisää hakuusi ryhmässäsi telur romania lasten määrä ja iät. Erityisesti pariskunnat pitävät sijainnista — he antoivat sille pisteiksi 9,9. Mitä tekemistä majoituspaikassa Telur Residence on?

telur – Wikisanakirja

Majoituspaikassa Telur Residence on seuraava määrä makuuhuoneita: 1 makuuhuone Lisätietoa saat tällä sivulla olevasta majoituspaikkavaihtoehtojen erittelystä. Sinulla on myös mahdollisuus poistaa nämä evästeet. Pistorasia sängyn vieressä. Zona excelenta, spațiul din belșugul și decor frumos. Viihdepalvelut ja palvelut perheille. Vain rajoitetun ajan.