Teline Puhelimelle

Puhelimen suojaus kpl. Ei enää tarvitse siis murehtia tuleeko täriseviä videoita ja epäselviä kuvia. Meillä on laaja teline puhelimelle erilaisia puhelintelineitä: osaan puhelin kiinnitetään puristuskiinnikkeellä ja osaan magneetilla. Ksix Studio Live Tripodijalusta Kaukosäätimellä. Selaa osastoja.

Matkapuhelintelineet

Voit kiinnittää älypuhelimesi seinälle ja sänkyyn, lastenvaunuihin tai vaikkapa niskatukeen. Tarjoamme myös 30 päivän hintatakuun, joten et tule katumaan ostoksiasi. Kunnollinen puhelinteline on vakaa ja säädettävissä kaikille puhelinmalleille. MyTrendyPhone teline puhelimelle korkealaatuisia puhelintelineita autoon, työpöytään, polkupyörään jne. Tilaa uutiskirje.

teline puhelimelle

Matkapuhelinteline – osta markkinoiden parhaimmat puhelintelineet suoraan netistä

Deltaco ARM teline Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin, jota käyttämällä saat vaihdettua salasanasi. Tarjoamme myös 30 päivän hintatakuun, joten et tule katumaan ostoksiasi. Saii Latausasema – 60W, Pikalataus – Harmaa. Pitkät automatkat lasten kanssa helpottuvat varmasti, kun niillä on mielekästä katseltavaa tabletilta! Kunnollinen puhelinteline on vakaa ja säädettävissä kaikille puhelinmalleille.

windows 7 home basic sp1

Telineet ja pidikkeet puhelimelle | DNA

Baseus 2-in-1 iPhone 12 Magneettinen Autoteline. Evästeitä käytetään sivuston käyttökokemuksen parantamiseen ja käytön analysointiin sekä mainonnan kohdistamiseen. Siirry tuotesivulle. Mikä parasta, jopa pyöräillessä on mahdollisuus laittaa puhelin näkyville säänkestävään Trustin polkupyörän puhelintelineeseen. Menehän valikoimaamme ja tutustu rauhassa. Puhelinteline on kätevä ratkaisu, kun haluat kiinnittää puhelimesi teline puhelimelle näkyvälle paikalle esimerkiksi teline puhelimelle tai pyörän tai muun ajoneuvon ohjaustankoon. Ne tarjoavat paremman otteen puhelimeen ja mahdollistavat älylaitteen helpomman sijoittamisen sekä pysty- että vaakatasossa.

Matkapuhelintelineet | Motonet Oy

Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Lisäksi löytyy monia mielenkiintoisia eri muotoja ja malleja, joten sen voi helposti sovittaa tyyliisi ja tehdä laitteestasi vieläkin henkilökohtaisemman oloisen. Puhelimien akut 30 kpl. Peacock Yleiskäyttöinen Pöytäteline – Musta. Hinta Hinta.