Telia Zte

Aseta micro-SIM-kortti reitittimeen ja sulje sitten korttipaikan kansi. Tehdasasetuksien palauttaminen nollaa kaikki reitittimelle tehdyt muutokset ja muut laitteet, kuten puhelimet ja pientietokoneet, tulee yhdistää wifiin uudelleen. Lue Lisää. Kaikki laskutusohjeet. Lue lisää Telia zte Helpistä. Kirjaudu sähköpostiisi Tule mukaan keskusteluun Hanki turvapaketti. Kaikki TV:n ja viihteen ohjeistot.

ZTE MF971 4G-mobiilireitittimen käyttöohje

Kaikki TV:n ja viihteen ohjeet. Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin telia zte digiin liittyviä ongelmia telia zte osaavien asiakkaidemme kanssa. Kun yhteys on katkaistu, paina 2 Oma reititin -kohdasta ylempää Asetukset -nappia B. Asiakaspalvelutiimimme tavoitat Facebookissa ja Twitterissä. Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti. Lisäksi tarvitset liittymääsi lisämaksullisen Telia Yhteyspiste -palvelun.

telia zte

Ota yhteyttä

Laitteen päällä olevat painikkeet Reset — Voit palauttaa reitittimen tehdasasetuksille eli resetoida sen painamalla painiketta pohjassa 3 sekuntia. Telia TV:n käyttöönotto. Katso ohjeet laitehallintasivulle kirjautumiseen tämän ohjeen Laitteen hallinta -kohdasta. Kumpaan ostoskoriin haluat siirtyä? Jos eivät, etsi ne Windows Updaten kautta Hae päivityksiä. Hae lisää maksuaikaa. ICT-alan lakko aiheuttaa ruuhkia ja viivästyksiä Telialla.

pickup chevrolet 1955

ZTE MFRS -mobiilireititin | Telia

Liittymän käyttö ulkomailla. Vaihda reitittimen paikkaa ja yritä etsiä sille paikka, jossa signaali on hyvä. Yhdistä laite oikeaan verkkoon telia zte syötä salasana pyydettäessä. Modeemien ja reitittimien laiteohjeet. Telia Helppi apunasi.

ZTE MCA5G -reitittimen käyttöohje | Asiakastuki | Telia

Painamalla reset-painikkeen pohjaan noin 3 sekunniksi, laite palauttaa tehdasasetukset. Varmista, että laite jolla olet kirjautumassa hallintasivulle, on yhteydessä reitittimeen langattomasti tai verkkokaapelilla. Lue lisää. Käyttäjätunnuksella Pankkitunnuksilla. Omat edut ja tarjoukset. Laite ja liittymä yhteensä.