Telia Käytetty Iphone

Laitteet Puhelimet ja tarvikkeet Telia Recycled -kierrätyspuhelimet. Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat myynnissä valituissa kaupoissamme sekä verkkokaupassamme. Tarkistettu Vuoden takuulla varustettu Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Käyttäjänimi tai elektroninen posti. Telia käytetty iphone tyyppi Puhelin Tabletti Älykello. Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudella laitteella. Miksi tilaisit Telialta?

Apple iPhone -puhelimet

Laskutustietojen muutos. Auta meitä laajentamaan valikoimaa ja kerro, minkä laitteen haluaisit ostettavaksi edullisena ja kierrätettynä Telia Recycled telia käytetty iphone. Vaikka laite olisi kaikin puolin hyvässä kunnossa, valmistaja ei välttämättä tue sitä enää kovin kauaa. Muista minut. Ota vanhasta laitteestasi tärkeät tiedot talteen esimerkiksi varmuuskopioimalla, ja tyhjennä laite tai palauta tehdasasetukset. Kampanjan ehdot.

telia käytetty iphone

iPhone X Recycled

Burst mode, Timer mode, pystytila, Live Photos, Syvyystila, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville. Ekologinen Edullinen ja ekologinen valinta Käytetyn puhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Mitä laitteelle tapahtuu vaihdon jälkeen? A Jos olet ostanut laitteen verkkokaupasta, tuo vanha laitteesi ja tilausvahvistus Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa uuden laitteesi saapumisesta. Kirjaudu sähköpostiisi Tule mukaan keskusteluun Hanki turvapaketti.

muumivaippa 4

Telia Recycled -kierrätyspuhelimet | Telia

Jätä viesti Minun Teliassa. Puhelin toimii kuin uusi. Miksi tilaisit Telialta? Tarkistettu Vuoden takuulla varustettu Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Telia Recycled -puhelimille saat lisäksi vuoden takuun.

Apple iPhone 11 64 Gt Recycled musta | Telia

Kaikki puhelinliittymäohjeet. Kierrätyspuhelimia voi jatkossa ostaa kaikista Telia Kaupoista ja verkkokaupasta. Löydät meiltä myös valikoiman myynnissä olevia käytettyjä puhelimia. Esimerkiksi puhelimen akun kunto sekä toiminnot testataan ammattilaisen puolesta ennen puhelimen päätymistä myyntipakkaukseen. Liittymäasiakkaanamme saat nyt puhelimiin kolmen vuoden takuun.