Telia Kaiutin

Soundbar-kovaääniset televisioon Soundbar-kaiuttimet sopivat erinomaisesti kohottamaan sarjan tai telia kaiutin tunnelmaa. Uppoudu elämän rytmiin ylivoimaisella akustisella tarkkuudella. Philips B on Dolby Atmos -yhteensopiva, joten se toistaa telia kaiutin äänen syvyyden että korkeuden luoden virtuaalisen kolmiulotteisen tilaäänen ympärillesi. Viihde puolestaan kulkee näppärästi mukanasi paikasta toiseen joko tabletin taikka älypuhelimen kanssa. Älykäs ja helppokäyttöinen RA on helppo asentaa ja vaivaton käyttää, ja se sopii saumattomasti elämääsi ja kotiisi – siitä löytyy niin Bluetooth, WiFi-yhteys, Spotify Connect -yhteensopivuus kuin sisäänrakennettu Chromecastkin.

Samsung 55″ 4K Crystal UHD Smart TV

Kaiuttimien lisäksi löydät meiltä myös valtavan valikoiman muuta elektroniikkaa eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Soundbar on myös mahdollista yhdistää helposti telia kaiutin monihuoneäänentoistoa, minkä lisäksi mukana tulevien seinäkiinnikkeiden ansiosta voit sijoittaa soundbarin monipuolisesti haluamallasi tavalla. Uppoudu elämän rytmiin ylivoimaisella akustisella tarkkuudella. Valikoimamme ei kuitenkaan olisi kattava ilman esimerkiksi Tivoli Audion, Onkyon tai Vifan telia kaiutin. Telia Outletista löydät valikoimastamme poistuvat laitteet reiluilla alennuksilla. IPX5-luokitus tuo huolettomuutta hieman kosteimmissakin juhlissa. Voit myös käyttää PL2 -bluetooth-kaiutinta puhelimen kaiuttimena esimerkiksi ryhmäpuhelussa.

telia kaiutin

Sony SRS-RA3000 -bluetooth-kaiutin

Löydät meiltä kaikki tarvitsemasi laitteet. Dolby Atmos ja kolmiulotteinen tilaääni Philips B on Dolby Atmos -yhteensopiva, joten se toistaa sekä äänen syvyyden että korkeuden luoden virtuaalisen kolmiulotteisen tilaäänen ympärillesi. Kovaääniset kotiin – lisää ääntä, lisää fiilistä Fiilistele musiikkia kaiuttimilla — nyt on varaa mistä valita itsesi näköiset äänentoistolaitteet. Voit lisäksi toistaa korkean resoluution soittolistoja mobiililaitteellasi Apple Airplay 2- tai Bluetooth-yhteydellä. Paina toistopainiketta kahden sekunnin ajan ja aktivoi Google Assistant tai Siri puhumalla. Yhdistä helposti eri lähteisiin Spotify Connectilla voit toistaa suosikkimusiikkiasi wifi-yhteyden kautta.

valo oksat ulos

Sony SRS-RA -bluetooth-kaiutin | Telia

Telia kaiutin bluetooth-suoratoisto — yhdistä kaiuttimeen jopa kaksi bluetooth-laitetta samanaikaisesti Kaksin aina kaunihimpi — yhdistä langattomasti kaksi Onyxs Studio telia kaiutin -kaiutinta ja paranna musiikinkuuntelukokemustasi Kanna mukanasi — tyylikas anodisoitu alumiinikahva ja ladattava akku jopa 8 tunnin soittoajalla Väri: Musta. Miksi tilaisit Telialta? Miksi tilaisit Telialta? Voit toistaa musiikkia, podcasteja ja paljon muuta pelkällä äänikomennolla. Miksi tilaisit Telialta? Kun tietoturva on kunnossa, voit surffata huoletta. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme.

Telian elektroninen kauppa | Telia

Valikoimamme ei kuitenkaan olisi kattava ilman esimerkiksi Tivoli Audion, Onkyon tai Vifan kaiuttimia. Miksi tilaisit Telialta? Haluatko parantaa televisiosi ääntä? Kosteutta hylkivä RA hylkii kosteutta, joten voit käyttää sitä kosteissa tiloissa, kuten keittiössä tai jopa kylpyhuoneessa. Salainen liittymätarjous sinulle. Soundbar-kovaääniset sopivat erinomaisesti kohottamaan sarjan tai elokuvan tunnelmaa. Miksi tilaisit Telialta?