Telia Iphone 13 Mini

Yksityisille Yrityksille Wholesale. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Lisäksi julkistuksessa nähtiin iPhone 13 ja iPhone 13 mini malleille uusi vihreä väri sekä iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max malleille upea vuorimännynvihreä väri. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Lue mitä mahdollisista iPhone 14 -malleista puhutaan.

Uusi iPhone

Miksi tilaisit Telialta? Uudet iPhone 13 -mallit pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. Salamannopea A15 Bionic-siru A15 Bionic siru tekee kaikista toiminnoista entistä sujuvampia sekä tarjoaa tehot elokuvalliselle tilalle, valokuvatyyleille, live-tekstille ja monelle muulle ominaisuudelle. Mobiiliyhteyden ansiosta moni iPhone-puhelimesi toiminto sujuu Apple Watch -kellon välityksellä ilman, että puhelimen tarvitsee olla telia iphone 13 mini. Väri: Musta. Smart-suojakotelot valmistetaan käsityönä korkealuokkaisista materiaaleista, ja ne ovat tyylikkäitä, kestäviä sekä helppohoitoisia.

telia iphone 13 mini

Apple iPhone 13 Mini Clear Case -MagSafe-suojakuori

Edelliset iPhone-mallit Vuoden iPhone-mallit taas hurmaavat ominaisuuksillaan. Kun uusi iPhone on valittu, olisiko aika päivittää myös puhelinliittymä ajan tasalle? Apu ja tuki. Meiltä löydät suojakuoret ja -kotelot sekä suojakalvot ja -lasit puhelimeesi. Kun uusi iPhone 13 tai muu omppumalli on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Applen tuotteet. Spekulaatiot ja huhut tulevista vuoden iPhone-malleista käyvät kuumimmillaan.

samsung a52 elisa

Uusi iPhone | Telia

Uusi iPhone Uusi 3. Kuoressa käytetyt materiaalit ja pintamateriaalit estävät sitä kellastumasta ajan mittaan. Salamannopea A15 Bionic-siru A15 Bionic siru tekee kaikista toiminnoista entistä sujuvampia sekä tarjoaa tehot elokuvalliselle tilalle, valokuvatyyleille, live-tekstille ja monelle muulle ominaisuudelle. Applen klassikkomallit Uusinta iPhone -puhelinta edeltävät Apple-sukupolvet eivät turhaan punastele häpeästä vertailussa uudempien mallien kanssa, sillä vanhemmissa iPhone-malleissa on omat erityispiirteensä, joiden ansiosta kyseiset mallit säilyttävät asemansa vuodesta toiseen. Screenor Smart iPhone 13 Telia iphone 13 mini -suojakotelo Smart-suojakotelot valmistetaan käsityönä korkealuokkaisista materiaaleista, ja ne ovat tyylikkäitä, kestäviä sekä helppohoitoisia. Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, kolmen akselin gyroanturi, digitaalinen kompassi, barometri, magneettimittari.

Apple iPhone -puhelimet | Telia

Suojaa laitetta molemmilta puolilta — pehmeä ja miellyttävä kädessä Aina maksuvalmiina — kaksi korttipaikkaa ja setelitasku Magneettikiinnitteinen solki varmistaa, että lompakko pysyy kiinni HUOM! Lisäksi julkaistiin iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max , jotka nimensä veroisesti omaavat edistyneemmät ominaisuudet. Uudet iPhone 13 -mallit pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. Tekniset tiedot Takuu: 3 kk Asiakastuki: info screenor. Luurinmetsästyspäivien ajan Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu Smart-kuori auttaa suojaamaan puhelinta ja pitämään tärkeimmät kortit sekä käteistä aina mukana.