Telia G Pro Wireless

Kiitos palautteestasi! Poista tai muokkaa ilmoitusta. Kilpatasoinen, ammattilaisten kanssa suunniteltu langaton pelihiiri Edistynyt optinen PMWtunnistin — ei kiihdytystä tai tasoitusta ja —12 dpi:n tarkkuus Akun kesto jopa huikeat 60 tuntia Väri: Musta. Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 telia g pro wireless Kunto: Erinomainen Toimitus helposti Tori-pakettina Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen. Lähetä Tori-paketti. Kerro, niin korjaamme asian. Viimeksi katsomasi jalosteet.

Logitech G Pro Wireless, langaton pelihiiri

Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Koti ja perhe. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Kilpatasoinen, ammattilaisten kanssa suunniteltu langaton pelihiiri Edistynyt optinen PMWtunnistin — ei kiihdytystä tai tasoitusta ja —12 dpi:n tarkkuus Akun kesto jopa huikeat 60 tuntia Väri: Musta. Logitech G pro langaton pelihiiri.

telia g pro wireless

Halvin hinta:

Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Aarre Vuodesohva Lcm. Kilpatasoinen, ammattilaisten kanssa suunniteltu langaton pelihiiri Edistynyt optinen PMWtunnistin — ei kiihdytystä tai tasoitusta ja —12 dpi:n tarkkuus Akun kesto jopa huikeat 60 tuntia Väri: Musta. Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Veikon Kone. Logitech G Pro Wireless on ammattitason langaton pelihiiri, joka on suunniteltu yhteistyössä yli 50 ammattipelaajan kanssa.

trio camillus 40x40

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse | Telia

Tietoa yksityisyydensuojasta. Luo Tori-tili. Toimitusaika 17 päivää. Unohditko salasanasi? Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Saat uusista viesteistä halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi tai sovelluksesta puhelimeesi.

Logitech G PRO X LIGHTSPEED Wireless | Telia

Tyyli ja hyvinvointi. Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei OLE Tori. Sopimusehdot Sulje. HERO 16K kuluttaa myös 10 kertaa vähemmän virtaa verrattuna edeltäjiinsä, kuten PMWtunnistimeen, mikä mahdollistaa kevyemmän akun ja pidemmän akun keston. Miksi tilaisit Telialta? Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus. Halvin: Telia Finland.