Telia.fi Televisiot

Telia TV digiboksin käyttöönottoon ja asennukseen, ongelmatilanteisiin Telia TV -tunnusten kanssa, Telia TV:n sisältöihin sekä tilauksen muutoksiin löydät asiakastuen sivuiltamme. Suurta viihdettä ja kaunista kuvaa — koosta riippumatta. Se luo televisioosi Telia.fi televisiot TV -käyttöliittymän, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi maksukanavia ja mukana tulevia peruskanavia huippukuvanlaadulla. Telia TV selaimessa. Viat ja häiriöt.

Katso sisältöjä mobiilissa

Telia TV digiboksi Telia.fi televisiovastaanottimet TV digiboksilla saat kotiisi valtavan valikoiman tv-kanavia, suoratoistopalveluita ja kanavapaketteja sekä ohjelmakirjastoja. Telia TV digiboksi -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Lue Lisää. Haluatko tutustua Telia TV sovellukseen vielä tarkemmin? Luo uusi tunnus. Klikkaa sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa suoratoistokuvaketta. Lempiohjelmat yhtä aikaa?

telia.fi televisiot

Kaikki sisällöt samasta paikasta

Telia TV sovellukseen voit tilata kanavapaketteja laajasta valikoimasta mieltymyksesi mukaan. Päivitä käyttöjärjestelmä tarvittaessa laitteen asetuksista kohdasta Järjestelmä. Telia TV:llä katsot parhaat sarjat ja leffat, seuraat urheilua ja näet mielenkiintoisimmat dokkarit. MMS-viestien lukutekniikka. Katso peruskanavia sekä tilaamiasi maksukanavia huippukuvanlaadulla ja vuokraa elokuvia kätevästi tv-ruudulta.

vr lasit ps4

Televisiot | Telia

Mikäli ilmoittamasi sähköpostiosoite on jo käytössä, saat sähköpostilla linkin Telia TV -tunnuksen luomiseen. Telia TV digiboksilla siirryt monipuolisten sisältöjen pariin hetkessä! SIM-kortin tilaus ja aktivointi. Telia TV:seen tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa monella telia.fi televisiot tapaa suoraan television ruudulta — Telia TV digiboksilla, kaapelikortilla tai Chromecastin ja Apple TV:n avulla. Normaalisti tilauksen käsittely kestää muutamasta minuutista aina viiteentoista minuuttiin.

Telia TV | Katso viihdettä | Telia

Valitse sisällöt kirjautumalla Minun Teliaan. Tallennuspalvelulla voit katsoa ja tallentaa peruskanavia Telia TV:ssä. Viat ja häiriöt. Telia TV digiboksilla. Voit lisäksi heijastaa kuvan Chromecastilla tai Apple TV:llä televisioon. Parhaat leffat ja sarjat, rakastetuimmat lastenohjelmat ja unohtumattomat urheiluhetket ovat ulottuvillasi vain yhden kaukosäätimen avulla.