Teknoware Opas 80

Opas 80 on täysin uudenlainen, seuraavan sukupolven innovatiivinen valolevyllä varustettu LED-opastevalaisin, jossa huipputeknologia yhdistyy moderniin valaisinmuotoiluun. Toinen mahdollinen syy voi olla, että kaukoohjausliitäntä on auki. Poistumistievalaisin Teknoware Opas 80, sis. Opastetarran irrottaminen vanhasta kuvusta, tai teknoware opas 80 opastetarran liimaaminen käytettyyn kupuun ei onnistu teknoware opas 80. Webshopista tilaaminen edellyttää, että yrityksellä on avattu asiakasnumero Ahlsellilla. Teknowaren superkondensaattoreilla varustetut ESCAP-yksikkövalaisimet tarjoavat vähintään 10 vuoden huoltovapauden. Teknowaren innovatiivisen elektroniikka- ja tuotesuunnittelun ansiosta Opas 80 -valaisimessa yhdistyvät erittäin tasaisesti valaistut opastekuviot, pieni virrankulutus sekä siro ulkomuoto.

Teknowaren turvavalotuotteiden varaosaluettelo

Tapahtui virhe. Sopimatta palautettua tavaraa ei hyvitetä. Valitse myymälä Väliaikaisesti loppunut myymälästä. Lähetä arvostelu. Erikoistilauksesta valmistettuja tai erityisesti ostajaa varten hankittuja tai valmistettuja tuotteita emme OLE velvollisia ottamaan palautuksena vastaan. Erikseen tilattavat kannattimet opastevalaisimille.

teknoware opas 80

Valinnaiset lisätarvikkeet:

Takuuohjelma kattaa niin valmistus- kuin materiaalivirheet kymmenen vuoden ajan, alkuperäisestä ostopäivästä alkaen. Valitse myymälä Väliaikaisesti loppunut myymälästä. Kaukoohjausliitännän liittimen numerot löytyvät asennusohjeesta. Kirjaudu sisään. Päiväyksen tulkintaohje s. Toiset ostivat myös näitä. Käyttö- ja huolto-ohje.

rottefella performance classic nis nnn-siteet

Opas 80 -opastevalaisin | Teknoware

Sähkönumero Sivu Tapahtui virhe. Viesti Ahlsellilta JavaScriptin on oltava käytössä selaimellasi, jotta sivuto toimii oikein. Tuote jaettiin onnistuneesti. Salli cookies. Tämän saa.

Opastevalaisin Opas 80 – OPAS 80 YWM V 3H 20M

Kaukoohjausliitännän liittimen numerot löytyvät asennusohjeesta. Salli evästeet. Teknowaren turvavalotuotteiden varaosaluettelo. Poista suojapaperi tarran päältä 3. Varastosaldo Tuote ei saatavilla myymälässä.