Tekniset Tiedot Rekisterinumerolla

Palvelun hakukertoja on rajoitettu. Haluatko varmistaa peräkärryn viralliset tiedot ennen ostoa? Tehtyäsi rekisterinumerohaunsaat paluuviestin yhteydessä ohjeistot ajoneuvon omistajan tai haltijan nimellä puhelinnumerohakuun. Hinta-arvion voi tehdä autolle, joka on tekniset tiedot rekisterinumerolla vuoden jälkeen ja joka on rekisteröity ja otettu käyttöön samana vuonna. Palvelusta saatavat tiedot tekniset tiedot maksuton katsastustiedot maksuton verotiedot maksuton omistajan ja haltijan tekniset tiedot rekisterinumerolla maksullinen historiatiedot maksullinen Palvelussa voit myös maksaa erääntyneen tai erääntymässä olevan veron. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Ajoneuvotiedot ja veron maksu

Etsitkö tietoa veneen historiasta? Näin selvität ajoneuvo- tekniset tiedot rekisterinumerolla rekisteritiedot tekstiviestillä. Jos edellisistä omistajuuksista on alle viisi vuotta tai omistajataho on yritys, ilmoitetaan myös aiempien auton omistajien yhteystiedot. Hae rekisterinumeron avulla Liikenteen turvallisuusviraston Trafin ajantasaisia auton, matkailuauton, kuorma-auton, moottoripyörän, mopon, mönkijän, peräkärryn ja veneen tietoja. Yhteystietojen tietolähteenä on Palvelut Oy.

tekniset tiedot rekisterinumerolla

Näin saat selville auton tai muun ajoneuvon kaikki tärkeät tiedot

Hae helposti ja nopeasti monipuoliset mopon rekisteritiedot. Palvelusta saatavia tietoja ei saa käyttää lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Valitse auton malli Valitse malli. Rekisterinumerohaun hinta Rekisterinumerohaun hinta on 4,90 e. Syötä vain moottoripyörän rekisteritunnus. Tekstaa Hae helposti autolle hinta-arvio Haluatko autolle hinta-arvion?

xiaomi redmi note 7 red

Ajoneuvon tiedot ilmaiseksi

Palvelusta saamiset tiedot tekniset tiedot maksuton katsastustiedot maksuton verotiedot maksuton omistajan ja haltijan nimitiedot maksullinen historiatiedot maksullinen Palvelussa voit myös maksaa erääntyneen tai erääntymässä olevan veron. Trafi avasi tekniset tiedot ilmaisiksi Mitä kuuluu Mersuliini? Luovutusilmoitus tarkoittaa, että ajoneuvon rekisteriin merkitty omistaja tekniset tiedot rekisterinumerolla ilmoittanut myyneensä ajoneuvon eteenpäin. Saat ajantasaisen raportin Traficomin järjestelmästä. Auton rekisteritiedoista näet myös katsastusajankohdat sekä vero- ja vakuutustiedot.

Vieläkö vanha ajokkisi on käytössä? Trafi avasi tekniset tiedot ilmaisiksi

Seuraa Rekkaria. Hae ajoneuvon tiedot ja historia nyt: Hae tiedot. Yhteystietojen tietolähteenä on Palvelut Oy. Hae rekisterinumeron avulla Liikenteen turvallisuusviraston Trafin ajantasaisia auton, matkailuauton, kuorma-auton, moottoripyörän, mopon, mönkijän, peräkärryn ja veneen tietoja. Ajoneuvotyypistä ja palvelusta riippuen tiedot sisältävät hintapyynnöt, myyntiajankohdat, ilmoitetut lopulliset myyntihinnat, paikkakunnat ja kuvat. Syötä vain moottoripyörän rekisteritunnus.