Tekninen Alusasu Merinovilla

Vaatteet Alusasut Naisten alusasut Miesten alusasut Jos lämmin ja ylellinen villa tekninen alusasu merinovilla suosikkisi, katso myös merinovillapaidatmerinovillasukat ja merinovillapäähineet. Lasten kengät. Myymälässä Saariselkä saatavilla Halti International. Uutiskirjeen tilaaminen. Merinovilla on herkkäihoisen käyttäjän ykkösvalinta, mutta sekin saattaa herkimpiä käyttäjiä kutittaa.

Merinovilla-alusasut

Lämmin ja pehmeä Active Dry -neulos pitää ihon pinnan kuivan tuntuisena. Oikeaa kokoa valitessa tulee huomioida vaatteiden istuvuus — alusasun tulee olla ihonmyötäinen ja napakka, jotta se lämmittää ja siirtää kosteutta oikealla tavalla. Tuoteryhmät Puvut Alusasut Merinovilla alusasut Merinovillaiset sekä keinokuituiset alusasut lämmittävät syksyn ja talven ulkoilukeleissä. Tekninen alusasu merinovilla lämmittää näin märkänäkin eikä tunnu kostealta ihoa vasten. Naisten kesän uudet tuotteet. Merinovilla reagoi kehon lämpötilojen muutoksiin, minkä ansiosta sitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina – jopa kesällä! Odlo Active Spine Light Baselayer T-Shirt Odlo Active Spine Light on uudenlainen treenipaita, jonka miellyttävän tuntuiseen materiaaliin tekninen alusasu merinovilla tuotu ryhtiä parantavat kiinteät teippaukset.

tekninen alusasu merinovilla

Merinovilla-alusasut ja kerrastot

Osta paidat, housut ja kokonaiset kerrastot naisille. Tähän ongelmaan North Outdoor on keksinyt uudenlaisen ratkaisun yhdistämällä merinovillaan kutittamattomia ja kestäviä bambu-kuituja. Intense alusasujen kosteutta tehokkaasti iholta pois siirtävä Active Dry -materiaali kuivuu nopeasti. Parasta on, että se säilyttää lämmittävyytensä myös aavistuksen kosteana. Myymälässä Saariselkä saatavilla North Outdoorilta ja Ulvangilta.

rx 5 3600

One moment, please

Siksi alushousujen ja aluspaitojen materiaalit ovat kevyitä ja hengittäviä ja siirtävät kosteutta tehokkaasti pois keholta. Kapea malli 3 Suora malli Merinovillaiset alusasut hengittävät, siirtävät kosteutta sekä säätelevät kehon lämpötiloja. Merinovillainen alusasu on tekninen alusasu merinovilla lämpimämpi vaihtoehto kuin tekokuituinen alusasu. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia malleja, tyylejä ja värejä kylmien säiden urheiluun ja ulkoiluun. Kaikki oikeudet pidätetään.

Merinovilla-alusasut ja kerrastot | Intersport

Alusasut ja välikerrastot. Fanikauppa jääkiekko 1 Jääkiekkotarvikkeet 3 Lasketteluvaatteet 30 Maastohiihtovaatteet 6 Retkeilyvaatteet 44 Uusimmat 4. Jos hikoilet tai kastut, alat palella nopeasti. Miesten paksumpi lämmin merinovillasekoitemateriaalista valmistettu aluspaita talven pakkaskeleille. Erittäin lämpimät ja pehmeät villahousut lämmittävät talven pakkasilla. Kaikki oikeudet pidätetään. Villa lämmittää näin märkänäkin eikä tunnu kostealta ihoa vasten.