Tekniikan Maailma Poliisiauto

Nyt päädyttiin vain entisten värien pieneen siirtelyyn ja näkyvyyden kannalta aivan liian vähäiseen keltaisen värin lisäämiseen. Kysy tekniikan maailma poliisiauto ylläpidolta. Poliisin huippukallis Mersu kaasutti moottoritiellä nasta laudassa – tästä oli kysymys! Oksettaa moinen veljeily ,vittu enpä maksa kun en tilaa mitän vitun TM:ää Vittu poliiseille nyt auto ,eikös tämä Object Linking and Embedding korruptiota parhaimmillaan ,perseen-nuolentaa ja velneilyä. Tuohan tekniikan maailma poliisiauto viedä maalarille muutenkin parin vuoden päästä, kun ruostuu ihan pilkulliseksi, onhan se mersu :D:D:D. Lue lisää kirjoittajalta IS. Nyt tukea varmasti tarvitaan enemmän kuin aikoihin, joten myös TM lahjoitetaan tähän käyttöön, kertoo päätoimittaja Velimatti Honkanen Teknikan Maailman tiedotteessa.

Tekniikan Maailma lahjoitti poliisille auton

Organisaatiouudistuksen johdosta liikennevalvonnan taso ei tule laskemaan. Aloita keskustelu Hae sivustolta Kirjaudu sisään. Siirry sivuston hakuun. Onneksi en tilaa TM:ää, jos tilaisin niin peruuttaisin tilauksen moisen poliisin perseen nuoleskelun takia. Tummansinistä heijasteteippiä ei edes valmisteta.

tekniikan maailma poliisiauto

Asiakaspalvelu

Mikä olisi omaan arkeen sopivin vaihtoehto? Poliisiylijohtaja Mikko Paatero ja Liikkuvan poliisin päällikkö Kari Rantala vastaanottivat päätoimittaja Velimatti Honkaselta partioauton avaimet tiistaina Jos tarvitset apua rekisteröinnissä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Voi vittu en viitsinyt edes avata noita linkkejä, saatana. Yhteiskunta Laki ja rikos Poliisi.

w202 220 cdi

You’re Temporarily Blocked

Suomi24 facebook Suomi24 twitter Tekniikan maailma poliisiauto instagram. Autot Vuodenvaihteesta lähtien kaikki uudet poliisiautot tulevat näyttämään suunnilleen tältä. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Lahjoitettu auto tulee olemaan käyttöikänsä loppupuolella jo melko kummajainen muiden poliisiautojen joukossa vanhahkon värityksensä vuoksi. He veikkaavat, että kalliin auton kolhiminen hirvittää ja väistämätöntä poliisin työssä on myös se, että kolhuja autoihin myös tulee.

TM – Poliisi – Suomi24 Keskustelut

Jää jatkossakin TM tilaamatta ja saman lehtitalon kaikki muutkin lehdet. TMpoliisiauto nähdään tehtävissä eri puolilla Suomea poliisilaitosten liikennevalvontayksiköissä. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus. Unohditko salasanasi? Tilaa uusi. TM:n toimitus oli samaa mieltä.