Tekniikan Maailma Kesärengas Testi 2020

Kuivalla helppo hallittava, mutta pito ei yltänyt parhaiden tasolle. EU-rengasmerkinnät ovat pakolliset henkilö- ja pakettiautojen kesä- ja talvirenkaissa nastarenkaita ja muutamia muita poikkeuksia lukuun ottamatta. Selvitettyäsi rengaskoon sinulla on kaikki mitä tarvitset ostaaksesi uudet kesärenkaasi netistä. Olemme koonneet yhteen kaikki lehtien rengastestit selvittääksemme mikä kesärengas on paras juuri nyt. Pienemmässä luokassa 14″ voiton vei Continental PremiumContact 5. Asennusliike huolehtii renkaiden asennuksesta puolestasi.

Tekniikan Maailma kesärengas testi 2020

Saat tiedoituksen Facebookissa, kun kaupankäynti laskee Testien paras- voittajan hintaa. Continental PremiumContact 6 valittiin vuoden voittajaksi, sillä se pärjäsi parhaiten märällä tiellä kaikissa ajonopeuksissa ja oli yksi parhaista renkaista myös kuivalla tiellä. Rengas joka sai eniten pisteitä kaikissa luokissa oli Continental ContiSportContact 5. He vakuuttuivat autonrenkaat jarrutusominaisuuksista kuivalla tiellä ja märällä tiellä rengas pärjäsi raadin mukaan tarpeeksi hyvin. He kirjoittavat myös, että kuivalla ajettaessa Continentalin rengas on paras, mutta Nokian rengas suoriutuu märällä tiellä paremmin. Kaikki tämä ilman tekniikan maailma kesärengas testi 2020 sinun tarvitsee nousta ylös tai edes soittaa puhelua. Testi perustui kuuteen osaan; jarrutusominaisuudet märillä ja kuivilla teillä, vesiliirto, märät maantiet, hirvi testaus, mukavuus ja polttoaineenkulutus.

tekniikan maailma kesärengas testi 2020

Lue lisää:

Autonrenkaat jotka sijoittuivat viimeisille sijoille testissä ovat Goodyear EfficientGrip Performance 71 pistettä , Bridgestone Turanza T 69 pistettä ja yksi kitkarengas talvirengas Continentalilta joka sai 60 pistettä. S R. Continental PremiumContact 5 ei jäänyt kauaksi voittajasta ja saavuttaa toisen sijan 9,1 pisteellä. Vesiliirtotestissä rengas ei ollut testin parhaimmistoa. Toiselle sijalle ylsi Dunlop Sport BlueResponse pistettä ja kolmannelle sijalle meidän testivoittajamme Continental PremiumContact 6 pistettä. Testissä testattiin kaikkiaan kesärengasta.

mobil super 2000 5w30

Tekniikan Maailman kesärengasvertailu: yksi ylivoimainen, kiinalaismerkki yllätti

Alempana tällä sivulla kerromme kuinka vain 8 minuutin harkinnan jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä elämäsi parhaat rengasostokset. Kuivalla helppo hallittava, mutta pito ei yltänyt parhaiden tasolle. Testin voitti Continental ContiPremiumContact 5. Pienemmässä luokassa 14″ voiton vei Continental PremiumContact 5. Hyvä rengas, alhaisella melutasolla. Tämän jälkeen he valitsivat estivoittajan joka kokoluokassa.

One moment, please

Olemme koonneet yhteen kaikki lehtien rengastestit selvittääksemme mikä kesärengas on paras juuri nyt. Olemme koonneet myös tuloksia parhaista nastatalvirenkaasta. Osa testeistä osoittaa, että saattaa olla jopa hengenvaarallista käyttää kitkarenkaita kesäteillä. Nokia- rengas sai positiivista palautetta pito- ja ajo-ominaisuuksistaan märillä teillä, sekä negatiivista kritiikkiä vesiliirron riskistä. Moottori keräsi merkki- ja mallikohtaiset tyyppiviat useasta eri lähteestä!