Teint Miracle 04 Beige Nature

Sukupuoli : Naiset. Hajuvesi Miehet Naiset Unisex. Se luo yhtenäisen ja virheettömän ihon, jolla on paljon säteilyä. Kun käyttää Lancômen erityistä meikkivoidetta Teint Idole Ultra Wear, se tuntuu heti miellyttävän kevyeltä iholla. Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Katso lisää arvioita Lyko Socialissa. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja.

Teint Miracle Foundation SPF15 -meikkivoide 30 ml

Tue Mar 08 CET Tämä tuote tilataan tavarantoimittajalta. Vielä merkkiä. Uutuudet ja tarjoukset. Uutta Teint Miracle -tuotetta on saatavilla 15 eri sävyssä. Valitse Väri Valitse Koko. Lancômen Teint Miracle -meikki sisältää mikroskooppisia helmiäispigmenttejä, jotka loihtivat iholle hellävaraisia valoheijastuksia.

teint miracle 04 beige nature

Mitä mieltä olet?

Kasvoilla saa nyt olla luonnollista hehkua, huulilla korallista kiiltoa ja silmissä viettelevät kissansilmärajaukset. Lancôme Brôw Shaping Powdery Pencil -kulmakynä. Mon Mar 07 CET Perustuu 19 arvioon. Lisäksi se lisää paljon kosteutta iholle ja ruusu-uutteella, joka helpottaa ihoa ja tekee siitä myös sopivan herkän ja herkän ihon. Yhteydenotto Usein kysyttyä.

samsung tv disney+

Lancôme Teint Miracle 30 ml – Beige Nature 04

Lue lisää ja lahjoita. Uudet asiakkaat. Lancôme Silmät Hypnôse Volume-à-Porter. Valitse Väri. Chat ma-pe – Helsingin keskusta. Toiset katsoivat myös näitä tuotteita.

Lancôme Teint Miracle Foundation N°04 Beige Nature 30ml – Kosmetiikkakauppafi

Kirjoita oma arvostelusi. Meikkien ominaisuudet : Dermatologisesti testattu, Suojakerroin. Teint Miracle -meikkivoiteesta on 9 eri sävyä, joista löydät helposti omaan ihoosi sopivan sävyn. Armani Complexion Luminous Silk Foundation. Yksi tai useampi tuote ostoskorissasi on poistettu varausajan umpeuduttua.