Tehosekoitin Keikkakalenteri

Tervatuvan pitkä tehosekoitin keikkakalenteri vol 1 Kiertue ulottuu pitkästä aikaa Lappiin asti. Suomi-iskelmän veteraani Pepe Willberg on tehnyt pitkää uraa, mutta viime vuosikymmenet syrjässä kirkkaimmista estraadivaloista. Treenejä pidetään edesmenneen Lepakon soittosalissa. Tammerfestin lipunmyynti alkoi Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest järjestetään kesällä jo Biisit ovat loistavia, soitto kulkee kovan keikkailun ansiosta ja yhteishenki on lämpimänpi kuin ikinä.

Aihe: Tehosekoitin

Apis keikkailee jo hiukkasen runsaammin. Albumi nousee ilmestymisviikollaan suoraan listaykköseksi. Uuden Suomi-rock-sukupolven menestyjät Elävä arkisto. Tammerfest saavutti kä­vi­jä­ta­voit­teen­sa Kulttuuri. Hanke herättää laajaa kiinnostusta ympäri maailmaa ja sitä tullaan paikan päälle tehosekoitin keikkakalenteri useiden eri maiden edustajien toimesta.

tehosekoitin keikkakalenteri

Tyvestä puuhun noustaan

Mainetta niittäneen Saimaa-orkesterin Matti Mikkolan mielestä bändi on riittävän iso vain silloin, kun se mahtuu perinteiseen keikkabussiin. Mäkihyppylegenda Matti Nykänen esiintyy Simerock-festivaaleilla Rovaniemellä ensi heinäkuussa. AL esiintyy Jyrki Hit Challenge -kisoissa suorassa lähetyksessä rankan shown kera, johon kuuluu mm. Tuukka soittaa viimeisen keikkansa Apulannan basistina. Tyttöystävä kiinnostaa enemmän kuin keikkailu, kun taas Toni, Sipe ja Tuukka haluavat valloittaa Suomen ja tehdä töitä sen eteen. Keikka on Ankkarockin päälavalla ja kesäteatteri on kasvanut huippuunsa, joka laittaa luun kurkkuun jopa Darknessin Justin Hawkinsille. Karin taustabändi, Skootteri, on jäänyt tien päälle autorikon vuoksi.

motonet sisäkumi 10

Lokakuun linnut

Sami-Yli-Pihlaja tukee soundia lisäkitaran avuin. Pystin käy orkesterin puolesta pokkaamassa Lahden Pelicansin Cheerleaderit. Idea yhteisestä tehosekoitin keikkakalenteri herää kaikkien mielessä, mutta aika ei vielä OLE kypsä. Singlestä ilmestyy kaksi versiota, joista kummallakin on kaksi biisiä, joita ei muualla julkaista. Albumin miksaukset valmistuvat viimeinkin kuukauden kestäneen puurtamisen jälkeen. Apis voimistuu loppukesän väsymyksestään.

Hää/Juhlayhtye KREIVIT | -Ensiluokkainen livebändi juhliin-

Plastik-sessiot jatkuvat, tällä kertaa Finnvox-studiolla. Jatkuvaa keikkailua Suomea päästä päähän. Nummirockissa nimekkäitä esiintyjiä Yle Uutisten artikkeliarkisto. Vanhat kaverit jäävät ja näinollen pojat ovat toistensa ainoita tosiystäviä. Vuorenmaan tekemällä Sipe-taululla. Heinolan sisäisissä bändikisoissa Apulanta valitaan yksimielisesti paikkakunnan parhaaksi bändiksi. To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy.