Tehokas Lehtipuhallin

Tuotekoodi: Seuraa meitä:. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Lehtipuhallin voi olla myös oiva apuväline vaikka verstaskäyttöön, jolla voit puhdistaa roskat, purut ja liat ahtaistakin paikoista. Valitse tavaratalo Jatka ostoksia. Venetarvikkeet ja venevaraosat. Kevyt ja tehokas lehtipuhallin veto käynnistysnarusta, riittää käynnistämään koneen.

Lehtipuhaltimet

Näitä haetaan nyt:. Lisäksi puhdistuu näppärästi koneet, laitteet, korjaamot, hallit, tallit ja muut auto- sekä konekiinteistöt. Lumilingot ja harjakoneet. Ensimmäinen sekä koti että ammattikäyttöön sopiva lehtipuhallin akkukäyttöisenä on Stihl Bga Lehtipuhallin 42 cc polttomoottorilla CGT Käyttömukavuutta tarjoaa myös akkulehtipuhaltimen pieni ääni verrattuna polttomoottorilehtipuhaltimeen. Kokosimme tähän omasta lehtipuhallin valikoimasta tuotteet eri tehokas lehtipuhallin.

tehokas lehtipuhallin

Asiakaspalvelu

Lähetys toimitetaan asiakkaan antamien osoitetietojen mukaan. Enää ei puhallinta tarvitse nostaa pois selästä käynnityksen yhteydessä. Kun lehtipuhallin on hoitanut työnsä, lehdet on helppo kerätä kottikärryyn ja kuljettaa kompostiin. Laskut lähetetään kuukauden puolessa välissä. Käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käytön.

museot helsinki aukiolo

Lehtipuhaltimet tehokkaaseen työskentelyyn |

Muokkaa toimitusta sinulle sopivammaksi. Reppumallinen lehtipuhallin on mukava ja helppo käyttää. Makita akkupuhallin suoralla putkella soveltuu hyvin koneiden ja tehokas lehtipuhallin puhdistamiseen pölystä ja sahanpurusta. Vaativaan ammattikäyttöön jossa akulta vaaditaan huomattavaa suorituskykyä suosittelemme akkukäyttöisistä puhaltimista Pellencin Airion lehtipuhallinta Pellenc eroaa muista markkinoilla olevista puhaltimista merkittävästi, Puhallin on turbiini tekniikalla sama kuin lentokoneen moottori Laite on suunniteltu ainoastaa tehokas lehtipuhallin käyttöön. Lehtipuhaltimet tehostavat huomattavasti pihalla työskentelyäsi ja samalla aikaa säästyy vaikka vapaa-aikaan tai harrastuksiin. Tallenna Peruuta.

Lehtipuhaltimet | verkkokauppa

Tämä tuote lähetetään. Kuloistentie 1 Turku Eihän kukaan halua enää tänäpäivänä leikkiä jatkojohtojen kanssa. STIHL Tärinänvaimennus Tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa tehokkaasti moottorin ja muiden koneen osien aiheuttaman tärinän. Hyvin hoidettu piha on aina ilo silmälle! Näitä haetaan nyt:.