Tehokas Led Lamppu

Star Trading E27 2. Uuden sukupolven lamput hyödyntävät LED-teknologiaa, ja ovat erittäin energiatehokkaita. Yleiset sopimusehdot Suomen Valotorni myy tuotteitaan vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Järjestä tuotteet:. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Kapea malli on erityisen hyvä pihapollareihin. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus.

Lamput pihavalaisimiin

Tehokas led lamppu lamppujen vaihtaminen E27 LED -lamppuihin tapahtuu samalla tavalla kuin hehkulamppujen. Ostoskoriin käytetyt lahjakortit. Mitä korkeampi kelvin-arvo, sitä sinisempi ja kylmempi valo on. Asiakasrekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Ehkä lämpimänvalkoinen LED-lamppu makuuhuoneeseen ja kylmänvalkoinen kellarikerrokseen? Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.

tehokas led lamppu

Valon värilämpötila

Tilaa nyt lamput kaikkiin kotisi tarpeisiin kotiinkuljetuksella Taloon. Poikkeuksena laissa tapahtuvat muutokset jotka astuvat voimaan heti. Toimituskulut ilmoitetaan Suomen Valotorni Oy:n toimitusehdoissa ja tilausta vahvistettaessa. Maksun palauttamista varten ilmoita pankkitilin numero. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä. Jos haluat vaihtaa tuotteen, niin ilmoita siitä meille. Muistathan hyödyntää klubietusi!

verhot pituus 260 cm

LED-lamppu 13 W E27 vakio op lm K |

Tilaaminen Tilaamisen yhteydessä asiakas voi rekisteröityä Suomen Valotorni Oy:n asiakkaaksi. Takaisin Tuotteen saatavuus myymälän sijainnin mukaan. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Alehinta: 3. Valaisintarvikkeet 83 kpl.

LED-lamput | verkkokauppa

Sisustusvalaisimet kpl. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Tubular-lamput sopivat korkeisiin ja kapeisiin valaisimiin. Muistathan hyödyntää klubietusi! Asiakaspalvelu Yritysmyynti Rakentajille. Day Light led antaa kirkkaan valon, jonka värilämpötila K vastaa päivänvaloa.