Tehokas Led Käsivalaisin

Laajennettu palautusoikeus. Kuljetusvauriot Pakkaamme kaikki tilaukset erityisellä huolella. Sivustomme käyttää evästeitä. Lue koko tuotekuvaus. Taskulampussa on kolme toimintoa ja teleskooppizoomi. Kirjaudu sisään Kirjaudu sisään omilla käyttäjätunnuksillasi.

Imalent DT35 4XCREE taskulamppu 8500lm

Taskulamppu lm valoteholla ja valokeilan kohdistustoiminnolla. Jos toimitus kestää normaalia pidempään tilaus- ja ennakkotuotteetsiitä tehokas led käsivalaisin henkilökohtaisesti. Kätevässä lampussa kaksi valoa ja magneetti pohjassa. Verkkopankkimaksaminen on turvallista. Matkahuollon toimituksissa tällä hetkellä viiveitä. Hienoa, asiakastilin luominen onnistui. Viikonlopun osuminen tilausajankohtaan pidentää toimitusaikaa kahdella vuorokaudella.

tehokas led käsivalaisin

Ajankohtaista

Kaikki tilaamani jalosteet ovat olleet juuri sellaisia, kun ilmoitus kertoo. Tervetuloa takaisin Jatka asiakastilille Palaa sivustolle. Toimituslausekkeet Toimituslausekkeet ———————————————————————————————————————— Toimituskulut Verkkomaksut Maksu tapahtuu asiakkaan verkkopankkin avulla tai vaihtoehtoiseti ennakkolaskulla. Korkeus cm. Täyden kympin kauppa.

scheppach asp30 oes

Taskulamppu Led lm | Tavaratalo Hurrikaani

Copyright © Saaristovartiointi. Valonlähde 10W Cree Led, ei vaihdettavaLed Kompaktin kokoinen taskulamppu on erinomainen valonlähde retkeilyyn sekä hätätilnateiden varalle kotiin ja autoon. Varustettu magneetilla, ripustuskoukulla ja vyölenkillä, joiden ansiosta valaisin voidaan ripustaa helpottamaan työtä. Tehokas led käsivalaisin halutessasi pyytää postista kuittauksen lähetyksestä. Kompaktin kokoinen ja tehokas taskulamppu viidellä valotoiminnolla ulkoiluun ja varavaloksi kotiin sekä autoon. Ilmakiväärin varusteet ja huolto.

Tehokas taskulamppu Kiinasta lm Imalent DT35 4XCREE

Palautusoikeus on voimassa 14 vrk tuotteen vastaanottamisesta lisättynä vastaanottopäivällä. Samankaltaisia tuotteita. Heti varastosta, nopea toimitus! Ympäristöystävällinen toimitus valitsemaasi PostNordin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tällaisessa tapauksessa ilmoitamme asiakkaalle viipymättä viivästyksestä. Muokkaa toimitusta sinulle sopivammaksi. Kätevä pienikokoinen taskulamppu kiinnitettävissä säilytystä varten metallipinnoille kahdella magneetilla.