Tehokas Led E27

Suomen Valotorni pitää oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli ero ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välillä on huomattavan suuri tai väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon tehokas led e27 tai tuotetta ei Object Linking and Embedding enää saatavilla. Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessa, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana. Ulkovalot ja pihavalot kpl. Toimituskulut ilmoitetaan Suomen Valotorni Oy:n toimitusehdoissa ja tilausta vahvistettaessa. Paytrail Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

LED-Lamput ulkovalaisimiin

Kaikki myymälät. Jos haluat vaihtaa tuotteen, tehokas led e27 ilmoita siitä meille. Pyydämme henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriämme varten, emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Takaisin Tuoteryhmät Tuoteryhmät Paina enter-painiketta avataksesi ja sulkeaksesi valikon. Väri: Kirkas valkoinen K. Uusiin tilauksiin sovelletaan aina kulloinkin voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät Suomen Valotorni Oy:n sivulla World Wide Web. Kapea malli on erityisen hyvä pihapollareihin.

tehokas led e27

Lisää LED-lamppuja ulkovalaisimiin

Ei kpl Kyllä 64 kpl. Tuotteen palautusoikeus Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaussopimus 14 päivän kuluessa siitä, kun tilauksen viimeinen tavaraerä on vastaanotettu, syytä ilmoittamatta. Hinta sisältävät aina arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja. Suodata tuotteita Rajaukset Värilämpötila K 1 K lämmin sävyinen 3 K lämmin sävyinen 4 K neutraalin valkoinen 8. Näytä sivulla 25 50

vga to hdmi adapteri

LED-lamput | verkkokauppa

Tuotteilla on normaali valmistajan takuu. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Seuraavia ehtoja sovelletaan Suomen Valotorni Oy:n ja sen asiakkaiden välillä tapahtuvasta kaupasta. Tehokas led e27 käsitellään. Tietoa meistä Tilaaminen verkkokaupasta Ota yhteyttä Vertailuvideo. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä.

E27 LED-lamput edullisesti verkkokaupasta | Valotorni

Asiakaspalvelu Yritysmyynti Rakentajille. Vahvistus sisältää myös yhteystiedot, joihin asiakas voi ottaa yhteyttä tilaukseen liittyvissä asioissa. Nouda ja palauta kaikissa Tokmannin myymälöissä! Asiakkaalle lähetetään myös sähköpostitse ilmoitus, kun tilaus on lähetetty. Suomen Valotorni Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. JavaScript estetty selaimessasi.