Tehokas Kannettava Tietokone

Kannettava Tietokone Vertailu Testivoittaja toukokuu Tarkistamme edelleen joitain kannettavia tietokoneita, jotka voivat löytää tiensä tästä luettelosta, joten muista tarkistaa säännöllisesti uusimmat ja mahtavat kannettavat tietokoneet opiskelijoille. Saatat huomata, että uusi MacBook Air ei täytä näitä vaatimuksia siinä on pienitehoinen Y-sarjan suoritinmutta se on silti hyvä vaihtoehto, jos pidät MacOSista etkä halua tehokas kannettava tietokone omaisuutta. Kun mukaan yhdistää vielä upean PixelSense-kosketusnäytön, nousee malli selvästi muiden yläpuolelle. Testaamme kannettavien akkuja useilla eri testeillä ja eri käyttötarkoituksissa, joten jos akku ei kestä kauaa, kerromme siitä myös sinulle.

Please wait while your request is being verified…

Vertailutestissämme käytämme Klein K10 -kolorimetriä havaitsemaan kannettavan tietokoneen näytön kirkkaus ja sRGB -väriasteikko. Tämän premium -kannettavan Magic Keyboard -näppäimistö hylkää Butterfly -mekanismin saksikytkimen hyväksi, ja tuloksena on paljon mukavampi kirjoituskokemus. Tehokas kannettava tietokone koko arvostelu: Acer Swift 3. Nämä voimat ovat AMD ja Nvidia, ja suurempaa hyötyä on peliyhteisö. Tietokoneessa on kätössä hyvä LCD-näyttötekniikka, joka takaa mukavan kokemuksen silmille.

tehokas kannettava tietokone

Paras kannettava tietokone pelaamiseen ja kouluun

Kannettavassa on iloksemme kattavasti erilaisia liitäntöjä, joten saat liitettyä siihen vaivatta kaikki lisälaitteesi. Mutta nämä mallit myös maksavat maltaita. Se sopii hyvin tietotyöläiselle, joka haluaa samalla tehokannettavalla pelata uusimpia PC-pelejä ongelmitta. Pienemmästä koosta huolimatta Dell lisäsi joitain suuria muutoksia, kuten suuremman ohjauslevyn ja näppäimistön. Kuinka valita sinulle paras college -kannettava tietokone Miten testaamme kannettavia tietokoneita. Huawei MateBook Perusakulla pärjää yhden työpäivän verran ja pidempää akkukestoa kaipaavat voivat päivittää erikseen hankittavaan tehoakkuun, joka pidentää käyttöajan jopa 20 tuntiin.

riesakuoriainen kotona

Paras kannettava tietokone pelaamiseen ja kouluun | Lenovo Suomi

Muuten VivoBook S15 on kuitenkin rahanarvoinen vaihtoehto kohtuuhintaista kannettavaa etsivälle. Toinen hyöty tehokkaan kannettavan tietokoneen käyttämisestä pelaamiseen ja koulunkäyntiin on se, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se joudutaan vaihtamaan odotettua nopeammin. On useita tekijöitä, jotka opiskelijoiden tulisi ottaa huomioon ennen kannettavan tietokoneen ostamista yliopistolle. Lue koko arvostelu: Asus VivoBook S Pixelbook Go tekee niin hyväksi vaihtoehdoksi sen, että se on kestävä ja riittävän tehokas selviytymään useita tehokas kannettava tietokone, joten osta se fuksi lapsellesi, ja sen pitäisi kestää hänet lukion tehokas kannettava tietokone ja korkeakoulun jälkeen. Tehokkuuden ohella Dell Precicsion sisältää tekoälyominaisuuksia hyödyntävän Dell Optimizer -tekniikkaa. Se on samalla äärimmäisen ohut ja kevyt, tyylikkäästi muotoiltu ja todella mukava kantaa sekä käyttää.

Paras kannettava valitsimme 14 suosikkiamme | TechRadar

Samalla kun pysyt budjetissasi, vanhemmat ja opiskelijat voivat löytää hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten valita oikea tietokone koulun tarpeisiin, opiskelijoiden usein kysytyt kysymykset -osiosta. Tässä on joitakin niistä: Parannettu suorituskyky Useimmille opiskelijoille tavallinen kannettava tietokone on enemmän kuin riittävä koulutyön, kuten tutkimustöiden ja esseiden, tekemiseen. Kannettava tietokone toimi jatkuvasti joko paremmin tai rinnakkain kilpailevien järjestelmien kanssa. Hybridikannettava: Nämä kannettavat toimivat myös tabletteina. Tietokoneessa on kätössä hyvä LCD-näyttötekniikka, joka takaa mukavan kokemuksen silmille.