Tegera 296 Talvikäsineet

Näin saadaan kohtuullinen otetuntuma työhön säilymään. Tegera talvikäsineet. Lämmin Thinsulate-vuori. Sopii niin ammattilaiselle kuin vaativalle harrastajalle. Pinterest Sähköposti. Kämmen joustavaa naudannahkaa ja kämmenselkä polyesteriä.

Tegera 296 talvikäsineet

Näytä kaikki Tegera tuotteet. C suojaa hyvin ja D vielä paremmin. Your session is about to timeout due to inactivity. Valitse myymälä. Viimeksi katsomasi jalosteet. Satisfyer Satisfyer Pro 2 Next Generation.

tegera 296 talvikäsineet

Lisätiedot

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Jos tuote on loppu, toimitamme korvaavan tuotteen. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

toshiba mq04abd200

Tegera talvikäsineet, hinta 20 € |

Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Ladataan hintagraafia. Katso kaikki kuvat 7. VAT Excl. Lähetä meille sähköpostia

Talvikäsine Tegera vedenpitävä Thinsulate – Arctic Safety Oy

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Suojakäsineiden tarkoitus on suojata ihoa lialta ja erilaisilta työn vaara- tai haittatekijöiltä. Kysymyksiä ja vastauksia. Skip to the beginning of the images gallery. Tammiston kauppatie 19 Vantaa Muut nahkakäsineet. Fliis vuori on lämmin ja usein melko ohut.