Tefal 28 Cm Paistinpannu

Se tekee pinnasta naarmuuntumattoman, joten pinnoite kestää pidempään. Saatavuutta ei voida taata. Mopot ja tarvikkeet Mopokypärät ja tarvikkeet. Oikokatu 1. Olet ostamassa digitaalista tuotetta. Näytä kaikki Tefal-tuotteet. Kategoriat ja tuotemerkit.

Tefal Excellence 28cm paistinpannu

Polttopuut Puupelletit ja briketit Halot ja takkapuut. Näytä kaikki Tefal-tuotteet. JavaScript estetty selaimessasi. Olet ostamassa digitaalista tuotetta. Nouto pakettiautomaatista. Toivelista luotu. Urheiluravinteet Urheilujuomat Urheilupatukat ja -välipalat Energiageelit Proteiinijauheet Hiilihydraattijauheet Aminohapot ja kreatiinit.

tefal 28 cm paistinpannu

Asiakaspalvelu

Katso avoimet työpaikat. Verkkokaupan maksutavat:. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Tarkista ainesosat aina ostamastasi pakkauksesta. Pannussa on lisäksi kaatoreuna, joka estää ruoan valumisen pannun reunaa pitkin liedelle. Lahjoita tilaus Hope ry:lle.

osram par16 50 36

Tefal Easy Chef 28cm paistinpannu | elektroninen kauppa

Paistokasarin sisäpinnan tarttumaton Titanium-pinnoite on vahvistettu titaanihiukkasilla. Piha ja puutarha. Lähetä arvostelu. Kotimainen kaunokirjallisuus. Tuotekuvaus Ei naarmuja, ei koloja, ei kiinni palanutta ruokaa. Espoo Sello. Lue lisää.

Tefal Talent Pro paistinpannu 28cm – Prisma elektroninen kauppa

Siirrä toivelistalle. Tuote on lisätty toivelistalle. Pannussa on lisäksi kaatoreuna, joka estää ruoan valumisen pannun reunaa pitkin liedelle. Vauvan hoitotuotteet Tuttipullot Tutit Vauvan rintaruokinta ja syöttäminen Vauvan ihonhoitotuotteet Itkuhälyttimet Hoitoalustat ja -pöydät Harsot ja rievut. Skip to the end of the images gallery. Valittu väri: Musta. Pannun uuninkesto on jopa °C.