Teetä Tarra

Esimerkkejä käyttöalueista:. Päätä tarran kuva, koko, muoto, väri ja teksti. Saat lisätietoja evästeistä, joita käytämme Tietosuojakäytäntö. Teemme myös räätälöityjä nimitarroja. Häätrendejä ja vinkkejä. Jos sinulla on leipomo tai muu yritys, jossa suljet usein pahvilaatikoita, teetä tarra tarrat, joissa on yrityksesi nimi ja logo varmistavat, että laatikko on suljettu tiiviisti ja että kaikki, jotka näkevät laatikon, altistuvat brändillesi.

Tee omat tarrat

Satojen, täysin muokattavien mallien joukosta löydät helposti tarpeisiisi sopivan tyylin. Esimerkkejä käyttöalueista:. Etsitkö jotain erilaista? Näytä kaikki tarrat ja etiketit. Ne voidaan teetä tarra itsetehtyihin hillopurkkeihin tai käyttää persoonallisessa lahjakääreessä. OLE vain yhteydessä meihin.

teetä tarra

Juuri lisätty ostoskoriisi

Suunnittele omat tarrasi tästä. Voit valita koon ja muodon Alkaen 1 kappaleesta Korkea laatu Toimitusaika: 3 – 7 työpäivää. Kyllä, jos et halua pyöreitä tarroja, mutta neliön muotoisia tarroja joissa on pyöristetyt kulmat, saat ne meiltä. Näytä vähemmän luokkia. Tärkeää huomioitavaa 1 Lähetä meille alkuperäinen kuva korkeimmalla mahdollisella resoluutiolla mieluiten vektori-tiedostona EPS, AI, PDF, SVG… 2 Jos huomaamme että suunnitelmassasi ei Object Linking and Embedding teräväpiirtotarkkuutta, otamme sinuun yhteyttä tarjoamalla vaihtoehtoisia ratkaisuja. Selaa kaikkia Valokuvalahjat.

toyota supra mk4 1993

Tarra omalla tekstillä – Tarratfi – Tarrat ilman toimituskuluja!

Jos budjettisi on rajallisempi, suosittelemme valitsemaan mainostarroja, jotka löytyvät sivun yläosasta ”mainos” -välilehdestä. Katso tuote. Kotona tarroja voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Laatikoiden, säilytyskaappien yms. Tarra on hyvän kokoinen, ja siinä on tilaa sekä teetä tarra että puhelinnumerolle. Neliönmuotoiset nimikortit. Huippu arviot asiakkailta!

Tarrat – Suunnittele omat tarrasi tästä!

Voit syöttää HTML-kieli-sisältöä käyttämällä Muokkaa HTML-kieli:ää -painiketta. Tarramme koostuvat PVC-kalvosta tai painovinyylistä ja koot ulottuvat 15 x 15 mm:stä x mm:iin. Voit tehdä niistä neutraalin mustavalkoisia tai valita kaikkien verkossa tarjoamiemme kauniiden värien ja taustojen väliltä. Huippulaatua Pidä välineesi tallessa Omalla tekstilläsi Toimitusaika: 3 – 7 työpäivää. Voit valita koon ja muodon Alkaen 1 kappaleesta Korkea laatu Toimitusaika: 3 – 7 työpäivää. Tietosuojakäytännöstämme Ostoehdot.