Teemu Muurimäki Novita

Vain harva meistä pääsee pitämään yllä Teemun luomia iltapukuja, mutta nyt jokaisella on mahdollista omistaa Teemun suunnittelema villapaita. Yritys tunnetaan erityisesti pellavatuotteistaan, mutta se myy myös muun muassa neuleita ja sisustusesineitä. Käytämme fafi. Haasteellisinta neuleessa oli palmikoiden ja olkalinjan tekeminen niin pienellä silmukkamäärällä, kuin mitä Hygge Woolin paksuisessa neuloksessa on. Osallistu keskusteluun Peruuta teemu muurimäki novita Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Please wait while your request is being verified…

Ihmiset haluavat harrastaa enemmän ja neulominen on hyvä harrastus, Muurimäki kertoo. Lataamalla sovelluksen voi tehdä itselleen neulepaidan, joka on huippusuunnittelijan luomus. Siksi päätin käyttää paksua lankaa ja suunnitella paidasta yksivärisen. Unisex-palmikkoneuletta ei kuitenkaan voi ostaa, vaan se täytyy neuloa itse. Edullisesti teemu muurimäki novita toimitusajalla. Neulominen on slow fashionia eli hidasta muotia parhaimmillaan: itselleen voi neuloa paidan esimerkiksi noin parissa viikossa. Uusi idea neuletakille – näin lempivaate näyttää vielä paremmalta.

teemu muurimäki novita

You’re Temporarily Blocked

Tästä puhutaan nyt. Petri Salminen on Suomen Yrittäjien uusi puheenjohtaja. Ylisuuret neulevaatteet ovat ponnahtaneet trendien kärkeen. Yrityksellä on 13 myymälää Suomessa ja Norjassa sekä jälleenmyyjiä 18 maassa. Kumppaniksi ja tämän kampanjan keulakuvaksi valikoitui yksi Suomen tunnetuimmista vaatesuunnittelijoista, Teemu Muurimäki. Uusi idea neuletakille – näin lempivaate näyttää vielä paremmalta. Siitä asti he ovat tehneet yhteistyötä.

oreo juustokakku vegaani

One moment, please

Säännöllisesti pitkin päivää: Näin monta kertaa teemu muurimäki novita ajattelevat seksiä päivittäin Seksi hotellissa voi olla parempaa kuin kotioloissa — tästä se johtuu. Vain harva meistä pääsee pitämään yllä Teemun luomia iltapukuja, mutta nyt jokaisella on mahdollista omistaa Teemun suunnittelema villapaita. Hyväksyn cookies Kiellä Näytä lisätiedot Tallenna kategoriat Näytä lisätiedot. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.

Itsetehtyä huippudesignia

Teemu Muurimäen neulepusero Hygge Wool Lisää ostoskoriin. Erityisesti koronapandemia myötä neuleet ja muut kotoiluun sopivat vaatteet ovat nousseet korkealle trendien kärkeen. Muurimäki muistelee olleensa aikoinaan koulunsa kaikkien aikojen ensimmäinen poika, joka valitsi tekstiilikäsityöt puutöiden sijaan. Lue myös. Muotisuunnittelija Teemu Muurimäen luomuksia on totuttu näkemään Linnan juhlissa, teatterilavoilla ja miesten pukutalo Turolla.