Teema Matala Lautanen

Ei tarvitse turhaan varoa. Etusivu Keittiö Astiat ja ruokailuvälineet Ruokailu- ja tarjoiluastiat Asetit ja kulhot Syvät ruokalautaset. Lasten kirjat. Tehtaankatu 3. Oulu Linnanmaa. Ladataan hintagraafia. Kiitos palautteestasi!

Iittala Teema lautanen 23cm valkoinen

Niitä on helppo yhdistellä useaan eri astiastoon ja teema matala lautanen tuovat sopivasti modernin tuulahduksen moneen kattaukseen. Iittala Teema, lautanen 26 cm Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Kaj Franck valmistui Taideteollisuuskeskuskoulusta huonekalupiirtäjäksi ja toimi Nuutajärven lasitehtaan taiteellisena johtajana Seinäjoki Hyllykallio. Franck oli kiinnostunut sarjavalmistuksesta – tekniikan mahdollisuuksista tuottaa monipuolisia, käytännöllisiä esineitä kohtuulliseen hintaan.

teema matala lautanen

Arvioidut toimituskulut:

Iittala Teema lautanen 26 cm, helmenharmaa. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Teema -sarjan perusvärit ovat valkoinen, musta ja sininen, joita täydentävät kattauksia piristävät tehostevärit terrakotta, turkoosi ja helmenharmaa. Espoo Sello. Puettava elektroniikka Aktiivisuusrannekkeet ja sensorit Askel- ja sykemittarit Älykellot Urheilukellot. Lasten sisäpukeutuminen Paidat ja puserot Housut Mekot ja hameet Collegepuvut ja haalarit Yöpaidat ja pyjamat. Suomalaisen muotoilun uranuurtajan Kaj Franckin Teema-sarjassa toteutuu selkeyden ja funktionaalisuuden muotoilufilosofia.

powerbank bluetooth

Teema lautanen syvä 21cm valkoinen | Iittala

Koirat Koirien lelut ja tarvikkeet Koirien ruokalajit. Ladataan hintagraafia. Elementtitehtaantie 1. Olet arvostelemassa tuotetta: Lautanen syvä 21 cm Teema valkoinen Sinun teema matala lautanen 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Teema -sarjan perusvärit ovat valkoinen, musta ja sininen, joita täydentävät kattauksia piristävät tehostevärit terrakotta, turkoosi ja helmenharmaa. Haluatko tuotteesi asennettuna?

Lautanen syvä 21 cm Teema valkoinen |

Tilaamalla hyväksyt Myiittalan käyttöehdot ja tietosuojakäytäntömme. Helsinki Kaari Kannelmäki. Jukolantie 1. Puutarhakalusteet Pihakeinut Puutarhakalusteiden pehmusteet Puutarhapöydät ja -tuolit Auringonvarjot ja paviljongit Terassilaatat Trampoliinit. Helsinki Malmi. Rated 5 out of 5 by Kata from Hyvä tuote, mutta valinnan varaa ei ollut tarpeeks Ostin Teema lautasia jokin aika sitten, ja olisin kaivannut enemmän valinnan varaa lautasten valinnassa… Lautasia oli ensinnäkin hylly melko vähän ja osassa oli selvästi nähtävissä naarmuja.