Tee Se Itse Pulmapeli

On sallittua siirtää pelinappulaa yksi askel eteenpäin ja hypätä erivärisen pelinappulan yli. Kauan eläköön sankari Theseus! Copyright © Mulletoi. Sujauta lahja sisälle ja laita häkki kiinni. Tarkoituksena on kasata tästä ’käärmeestä’ kuutio.

Pulmapelit

On kuulema helppoa… tai sitten ei. Tarvitsetko suuremman määrän vai etkö löytänyt etsimääsi mallia edustamaltamme merkiltä? Onneksi olkoon! Uu-uu, vaikeaa on! Activities For Kids.

tee se itse pulmapeli

Pulmapelit

Kuinka ärsyttävää onkaan, kun joudut toisella kädellä riiputtamaan pulmaa ja toisella yrität ratkoa sitä. Paketissa on 7 puupalaa, joista pitää väkertää kaikenlaista. Escape The Classroom. Peli jonka esimerkiksi voit ottaa baariin ja näyttää ystävillesi. Se tunnistaa avaamisen jääkaapin valon syttyessä. Mainio seurapeli.

naisten talvitakki helly hansen

TEE-SE-ITSE: pulmapeli ”Vangin lukko” – S.M.A.R.T. Thinking

Mitä tähti käärmeessä tekee? Pullopuzzle on puukehikko narupalloineenjonka avaaminen on mahdollista ainoastaan ratkaisemalla kehikossa oleminen pulma. Lisää ostoskoriin. Matkaile nyt Vatikaaniin tämän palapelin seurassa. Pirunnyrkki pitäisi löytyä jokaisesta suomalaisesta kodista. Jos kuitenkin ajatellaan teoreettisesti, että lahjaa ei tosiaan Mulletoi.

Taito-lehti 6/ – Taito Shop

Rubber Band Gun. Diy Holz. Me Taidossa ajattelemme, että itse tehty on arvokkainta, mitä maailmasta löytyy. Helmipyramidi paketti sisältää neljä osaa. Aina nopea toimitus 1—3 arkipäivässä. Tässä pulmassa on haastetta jopa tähtitieteilijöille! Siinä sinulle pulma.