Tee Se Itse Kissan Kiipeilypuu

Poista oksat ja sahaa puu metsässä halutun kokoiseksi. Tuo teidän versio on ihana. Opi kuinka valita oikeat Ei Object Linking and Embedding kieltämistä, että markkinoilla on tarjolla nykyään todella monia erilaisia kiipeilypuut kategorian tuotteita, kuten pesiä, kiipeily- ja raapimispuista, leikkikehiä, torneja jne. Hän päätti suunnitella ja nikkaroida itse paremman miehensä kanssa. Niissä on vankka puukehys ja ne painavat enemmän, joka tekee tuotteista vakaampia ja kestävämpiä. Sign up. Yhden telineen tein ihan pöydänputkijaloista ja liimapuusta.

Kissan kiipeilypuut

Tee rungon alaosasta kissojen raapimispuu kieputtamalla ohutta niiniköyttä halk. Hobby Horse. Mummo juu tässä kyllä kieltämättä oli aikalailla hommaa, että ihan heti ei olla toista tekemässä. Tämä tarkoittaa, että köyttä tarvitaan kierroksen verran. PirjoT 9.

tee se itse kissan kiipeilypuu

Tee-se-itse kiipeilypuu

Tämä tarkoittaa, että köyttä tarvitaan kierroksen verran. Monia muita kissoille suunnattuja aktiviteettileluja on olemassa, mutta oli nimi mikä hyvänsä, tarkoitus kaikilla on sama, auttaa kissaa toteuttamaan luontoaan ja mieluummin antaa kotikissan raapia ko. Vaikka sinua ehkä houkuttelisi ostaa kallein mahdollinen kissan kiipeilypuut, joita markkinoilta löytyy, korkeampi hinta ei aina tarkoita parempaa laatua. Laadukkaasti pehmustettu. Helpottamaan nousua korkeampiin tasoihin.

my tomtom

eilen tein: KIIPEILYPUU

Jos tuote kaatuu, kun kotikissa hyppää siihen, saattaa se olla viimeinen kerta kun se uskaltaa käyttää sitä. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Kiitos vinkistä! Raapimispuun käyttäminen Kun olet saanut raapimispuun valmiiksi, sinun täytyy opettaa kissasi käyttämään kynsiään! Marie 7.

DIY – Kissan kiipeilypuu — Keltainen kahvipannu

En ymmärrä miksei niitä voi tehdä ihan neutraaleilla kuoseilla. Suuressa omakotitalossa asuu kuitenkin muitakin kuin vain pariskunta ja kissoja. Wooden Projects. Jos valitset pyöristettyjen tai tasaisten pohjien väliltä, pidä mielessä että jotkin kotikissat tykkäävät enemmin tasaisista pinnoista. Julkaistu: