Tee Itse Valotaulu

Christmas Decorations. Cardboard Sculpture. Led-valot sain 4,90 eurolla, styroksi maksoi 2,25 euroa ja metri kangasta 24 euroa. Katso upeat toteutukset ja tuo valot uudella tavalla syksyiseen sisustukseen! Anneli Laari Kuusankoski.

Tee itse valotaulu x 3 – askartele kotiisi tuikkiva tunnelmanluoja!

Valotaulua ei ollut vaikea tehdä. Varoin kuitenkin, etten vahingossa leikkaisi reikää kankaaseen. Mielikuva valmiista taulusta oli kuitenkin niin vahva, että olihan se testattava. Ulkotulista löytyi vaarallisia puutteita: älä käytä näitä kahta tuotetta. Bottle Crafts.

tee itse valotaulu

TARVIKKEET

Ammattitaitoinen henkilöstö. Käännä kangas ja taulu varovasti ympäri, niin ettei kangas liiku paikaltaan. Pingotin kankaan styrox-levyn päälle, ja kiinnitin sen maalarinteipillä ja nitojalla. Haluatko lisää ideoita tuikkivaan valotauluun? Tarkista taulun etupuolelta, että kuva on suorassa. Leenan mukaan valotaulu on helppo ja nopea tehdä. Haaveenani on vielä herättää Vallilan Aurajoki tai Hämeensilta henkiin meidän seinällemme.

olohuoneen matto

24 Valotaulu ideas | lyhdyt, jouluvalot, valokuvakehykset

Cardboard Sculpture. Kankaassa on myös selkeät rakennukset ja ikkunat, joihin valo on luonteva sijoittaa. Heleän raikkaat värit ja runsaat kuosit inspiroivat nyt sisustamaan kodin kevääseen. Valikoimastamme löydät kauniit ja laadukkaat puusälekaihtimet sekä perinteiset tee itse valotaulu sälekaihtimet eri väreissä. Liimaa en käyttänyt kankaan kiinnittelyyn, jos jossain vaiheessa led-sarja pitää vaihtaa.

You’re Temporarily Blocked

Vaihtelemalla hihan pituutta ja pääntien muotoa saat monta mukavaa ja helppoa vaatetta arkeen tai juhlaan! Katso 9 tunnelmallista toteutusta 69 5. Tarkkaile samalla, että kangas tulee suoraan. Ajattelin, että tekisin syksyksi toisen taulun. Maarit toteutti taulunsa 30×40 senttimetrin kehyksiin.