Tee Itse Lankkupöytä Ulos

Tammipuutavara: 3 lankkua, 52 mm paksuja, pituus 2,6 m 2 tolppaa jalkoihin ja runkoon, 90×90 mm, pituus 2,4 m 2 vaakatukea, 42×55 mm 4 puukolmiota sahataan tolpista Lisäksi: 3 teräslistaa, 5 mm paksuja, 4 cm leveitä, 93 cm pitkiä Ruuvit: 4,5×50, 5×40, 5×70, tee itse lankkupöytä ulos, 6x Ulkokäyttöön sopivaa puuliimaa Öljyä Erikoistyökalut Käsisirkkeli ja ohjainkisko Vie aikaa tee itse lankkupöytä ulos Hinta Noin euroa Vaikeusaste Ei kovin vaikea. Jos ylität viivan, virhe jää rumasti näkyviin. ArvotStrategiaVastuullisuusYritykset. Lyhyisiin paloihin tulee kaksi reikää 5 cm päähän päädyistä ja yksi keskelle. Jos 2,6 metristä tammilankkua olisi joskus tarjolla, sen kappalehinta olisi noin euroa. Uutiskirjeen voi peruuttaa milloin tahansa. Tanja2 vuotta sitten 6 min lukuaika.

Nikkaroi terassipöytä lankuista

Upotussaha sopii sekä lautojen halkaisemiseen että terassin pään suoristamiseen. Aseta runko maahan ja sijoita pöydänjalat sen sisäkulmiin. Tarvitset kahdenmittaisia, ruostumattomia ruuveja: kaksi 5x millin ja kaksi 6x millin ruuvia. Tammi on kovaa ja tee itse lankkupöytä ulos puuta, ja siitä voi rakentaa myös ulkokalusteita, jos puun pinta käsitellään oikein. Halkeamat vaikuttavat kuitenkin harvoin kestävyyteen, ja suomalainen metsätammi käy hyvin kotitarvenikkarin tarpeisiin. Metallijalat olisi helpompi pitää puhtaana. Sivujen selaaminen ilman evästeitä voi vaikuttaa palvelun toimintaan siten, että joitain toimintoja ei voida käyttää.

tee itse lankkupöytä ulos

Tarvikkeet

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Tällä videolla näytetään, miten säädät ja käytät sahaa oikein. Päädyin kuitenkin vahaamaan pöydän kannen yhteensä kolme kertaa vahalla. Tein tämän pohjalta pöydän mökin terassille. Sahatut lankut kuivataan ensin ulkona tapulissa. Kotimaistakin tammea on saatavilla, ja sitä tuodaan Fiskarsiin parinsadan kilometrin säteeltä.

pieni sähköpöytä käytetty

Lankkupöytä: Rakenna huippuluokan lankkupöytä! | Tee Itse

Kannattaako terassi käsitellä kalliilla puuöljyllä, vai ajaako halpa saman asian? Tämä pöytä saa juhlien jälkeen hiilenmustan pinnan Uulan sävytetyllä puunsuojaöljyllä. Kun 1. Sanotaanko nyt näin, että tällä hetkellä menoja on muitakin, ja pöytään ei olisi millään liiennyt useampaa satasta. Ja eikun kokeilemaan. Kiitos paljon Jani tee itse lankkupöytä ulos Minustakin tuntuu että pöytä sopii tuonne hyvin, ja nyt tuo hölmö tolppakaan ei Object Linking and Embedding enää niin irrallisen näköinen kun pöytä on sille ikäänkuin parina :-D. Tällä videolla näytetään, miten säädät ja käytät sahaa oikein.

Säänkestävä ruokapöytä – Isyyspakkaus | Lily

You also have the option to opt-out of these cookies. Tanja Kiitos! Upea pöytä! Tosi helppo tehdä. Työn tunne välittyköön jokaiseen rentoutushetkeen pöydän äärellä, heh 😀 Puusta sahattiin viisi cm pätkää. Hio reunat epäkeskohiomakoneella puun muotojen mukaan. Halkaisijaltaan 40 senttimetrin tukista saa jo pöydän penkkeineen.