Tee Itse Lamppu

Plastic Spoon Lamp. Siinäkin on koivunlehtiä. Kattorosetti, antiikki 90x30mm. Mirror With Lights. Siinä voi säästää sievoisen summan. Jos niistä vaikka saisi väkerrettyä jotakin kiinnostavaa, Vauhkonen ajatteli. Sisustuselementiksi käy vaikka paperinarusta virkattu kassi, joka roikkuu puutuolin selkänojalta, sisällä ledlamppusarja.

Itse tehty valaisin tuo säästöä ja persoonallista valoa – katso ideoita

Plastic Cup Crafts. Designjohtojen vähimmäistilaus on metriä. Diy Projects. Pieksämäellä asuva Hannu Vauhkonen on kova tekemään tee itse lamppu kaikenlaisia projekteja. Myös eriväriset johdot sopivat hyvin yhteen ja valaisimen johdon voi vaikkapa solmia tai punoa. Vaneripinta hiottiin liikkeessä syiden suuntaisesti, jotta hiomajäljet eivät näy petsauksen myötä.

tee itse lamppu

PUNOTUT JOHDOT

Olohuoneen jykevää kattovalaisinta ei heti arvaisi pesukoneen rummuksi. Lehdet on tehty vanerista ja viimeistelty lehtiruotoja myöten. Varmasti isonkin valaisimen saa kympillä tehtyä. Nykyään kangasjohtoja käytetään ennen kaikkea ylellisissä valaisimissa ja sähkölaitteissa. Tee valaisin itse – rakennussarja 13 Tee valaisin itse – rakennussarja 14 Tee valaisin itse – rakennussarja 15 Tee valaisin itse – rakennussarja

raskauden jälkeen tukivyö

Itse tehty valaisin on melkoinen taidonnäyte! Näin Hannu onnistui

Tällainen suunnittelija DIY Lapmen kulkee hyvin patio sisustus. Runko kuivui noin puolisen vuotta. Valikoimastamme löytyvät myös laadukkaat polykarbonaatista Tee itse lamppu valmistetut jatkojohtokotelot. Craft Ideas. Pellavapaperimassa-arkeista, jotka sisältävät pellavaa, pellavakuitua ja paperimassaa, voi tehdä tyylikkäitä varjostimia. Vauhkosen tekemä koivuvalaisin muodostuu lakatusta koivunrungosta ja lakatuista ja petsatuista vanerilevyistä, jotka on tehty koivunlehtien muotoon ja maalattu vihreällä. Valaisimet on helppo asentaa ja ne ovat verrattain edullisia.

Tee lamppu itse – 30 ainutlaatuista ideoita

Paper Art. Ideas Geniales. Lamp Design. Diy Room Decor. Valitse vain paloturvallisia materiaaleja ja varmista, ettei lamppu pääse koskettamaan varjostinta. Nykyiset energiansäästö- ja led-lamput turvallisia, kertoo Marja-Liisa Katajala. Clear Led Globe lamppu 95mm, lm.