Tee Itse Kynttilämuotti

Valkoisesta kynttilämassasta saa mieleisensä värisen ostamalla askarteluliikkeissä myytäviä kynttilävärejä. Kun olet valinnut mallin, niin tee pieni testi mikäli olet epävarma kumin. Parafiini kynttilän varressa näkyvä valo hohtaa, tee itse kynttilämuotti steariini kynttilässä ei niinkään. Jos teet kynttilän lasiseen tai keraamiseen muottiin, käytä sydänlangan kiinnittämiseen loppuun palaneen lämpötuikun pohjalla olevaa metallilätkää ja pujota sydänlanka sen läpi. Poimi vanhat ja mustuneet kynttilänsydämet pinseteillä sulaneesta seoksesta. Kynttiläsesonki on tunnetusti tiiviimmillään jouluaikaan, mutta valontuojia voi valaa myös talvisiin iltoihin. Tulosta vaihe-vaiheelta ohjeet.

Tee itse: 4 ohjetta aloittelijalle kynttilänvalmistukseen – katso video!

Tervetuloa Sinelliin. Parfyymit ja. Yhteydenottolomakkeen löydät täältä. Sähköpostivarmistus epäonnistui. Koska itse en pidä erityisemmin kynttilöistä, tämä juttu on todella lyhyt. Ota nahan pala irti ja tee reiät merkinnän mukaan reikäraudan avulla.

tee itse kynttilämuotti

Ideat & askartelutarvikkeet suurkuluttajille edullisin nettohinnoin

Kirjaudu sisään. Seuraava Seuraava artikkeli: Risslan koski kuvattuna syksyllä ja talvella. Ennen massan sulattamista valmistellaan muotit. Sulatusputki, nro 1, Kork. Tee lasin jalan päähän pieni reikä, josta sydänlanka pujotetaan läpi.

probook g3

Näin valmistat itse kynttilöitä kierrätysmateriaalista | Helsingin kaupungin asunnot Oy

Kun massan lämpötila on °C, lisää värirakeet, n. Sulaneeseen massaan lisättiin kynttiläväriä ja massa kaadettiin tee itse kynttilämuotti, johon ensin laitettiin sydänlanka valmiiksi. Steariini kynttilä pysyy palaessaan suorana eikä sen malli muutu, kun taas parafiini kynttilä muuttuu sulaessaan pehmeäksi ja se voi pehmetä myös auringon paahteessa. Sähköpostiosoite Osoitetta ei koskaan julkaista. Yritä uudelleen.

Kuplakynttilä kynttilämuotti – tee itse kauniit kuplakynttilät

Kynttilöiden valmistaminen aloitetaan kiinnittämällä sydänlanka muotin pohjaan. Tee itse Askartelu. Tällä tavalla löydät oman matkalaukun muiden seasta — kuva! Tee kertakäyttöisen muotin pohjaan parsinneulalla reikä, pujota sydänlanka pohjan läpi ja tee nurjalle solmu. Sähköpostiosoite Nimi Kotisivu. Sulaneeseen massaan lisättiin kynttiläväriä ja massa kaadettiin kynttilämuottiin, johon ensin laitettiin sydänlanka valmiiksi.