Tee Itse Kissan Kiipeilyseinä

Ruoka katoaa hetkessä suuhun ja lelut tuppaavat aina häviämään sohvan alle. Kikka Massiivipuinen kaluste on painavampi, joka tekee siitä vakaamman ja se kestää käytössä useita vuosia. Matot ruuvattiin kiinni muutamasta kohti ruuveilla, jotta varmasti pysyy! Tämä se vasta rasittavaa olikin!

Tee itse kissan kiipeilypuu

Ja eikö myydä, höh! Minkälainen raapimispuut tai -tornit ovat sopivin kissalleni? Hobbies And Crafts. Lähde 3. Ootteko laittaneet merkille, että siinä missä vauvan puvut on usein täynnä sydämiä ja hellyttäviä eläinprinttejä, niin eläinten tarvikkeet on usein eläinkuosisia tai tassunjäljillä koristeltuja.

tee itse kissan kiipeilyseinä

Raapimispuun pohjalevyn tekeminen

Katso tarkasti, miten köysi purkaantuu, ennen kuin alat kiertää sitä putken ympärille. Cat Accessories. Tee itse kissan kiipeilypuu 14 3. Matilda Ulén Yleensä asentaminen on helppoa ja siihen tarvitaan vain yksi työväline, joka toimitetaan jokaisen setin mukana.

siemens eq.6 plus s700

25 kekseliästä ja kivaa sisustusideaa kissakoteihin

Kokoamista vaativa tuote on moduulikaluste. Joskus eläimiä tulee paikalle, joskus taas ei. Tilaa kissan kiipeilypuu tai kissan raapimispuu meiltä. Ja kannattaa ehdottomasti vasaroida tosiaan välissä kierroksia tiukalle! Jäin noita kuvia katsottuani miettimään että miten kissa pääsee tuolta alas? Ideal Toys. Siinä oli tehty seinän sisälle tunneleita, joita pitkin kesykissa pystyi menemään huoneesta toiseen 😀 Siitä se ajatus sitten lähti… :.

Kissan kiipeilypuut jopa % | ALE hinnat alk. 37€ | Suomen halvin

Kiitos linkistä, pistetään korvan taa :. Valmistettu korkealaatuisesta mäntypuusta. Kun esimerkiksi kissanpennut ovat leikkisiä ja puuhakkaita, ne yleensä ovat myös kömpelöitä ja korkeat kissan raapimispuut voivat olla niille vaarallisia tai jopa vanhemmille kissoille. Se oli yksi syy, miksi pariskunta päätti laajentaa kiipeilypuuta. Jos tuote kaatuu, kun kotikissa hyppää siihen, saattaa se olla viimeinen kerta kun se uskaltaa käyttää sitä. Sisal-pylväät kynsien terottamiseen.