Tee Itse Huonetuoksu

Moni raikastaa potpourrilla täytetyillä tuoksupusseilla myös vaatehuoneen, liinavaatekaapin tai kenkälaatikon. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Voit kokeilla tehdä silityssuihkeen myös pienemmällä määrällä etikkaa ja enemmän vettä. Miksi kannattaa käyttää pyykkietikkaa? Luonnollinen ja miellyttävä tuoksu kaiken kaikkiaan.

DIY luonnollinen huonetuoksu

Itse tehty huonetuoksu on helppo ja edullinen DIY, jossa tuoksumaailman voi luoda omien mieltymystensä mukaan. Lataa lisää Ensin kantsii tehdä mahdollisimman mieto, siihen on helppo sitten tarvittaessa lisätä eteeristä tee itse huonetuoksu, jos tuntuu liian miedolta. Valmiit tuoksut Prismojen ja S-markettien valikoimissa on lisäksi erilaisia valmiita tuoksutikkupakkauksia sekä suihkutettavia huonetuoksuja ja ilmanraikastimia. Onneksi markkinoille on myös tullut viime aikoina runsaasti luonnollisia huonetuoksuja.

tee itse huonetuoksu

Pullo ja tuoksutikut

Sitä en tiedä, että lisäisikö nämä siivousintoa? Luvassa on kuitenkin jotain itsellenikin täysin uutta! Asettele tikut astiaan. Katso aina tuotteiden arvostelut. Tuoksuja löydät niin Suomesta kuin ulkomaisista verkkokaupoistakin. Kommentoi ihmeessä, jos sinulla on mielessäsi muita hyviä vinkkejä eteeristen öljyjen käyttämiseen! Itse tykkään todella paljon yksinkertaisesta dymolla tehtävästä tekstistä, jossa mustalle pohjalla tulostuu laitteesta valkoisia kohokirjaimia.

valmis keittiöpaketti

DIY luonnollinen huonetuoksu – Pieni punainen tupa

Vai onko väliä tuleeko tuoksu eteerisestä öljystä vai tuoksuöljystä? Rekisteröidy palveluun. Näin tarjottavat pysyvät hyvinä pitkään Juhlan juomapöytä toimivaksi! Tarvitset myös pullon tai jonkin muun soveltuvan astian pyykkietikalle. Jaa kodin suursiivous monelle päivälle — ota talteen siivouskalenteri.

Asuminen TEESEITSE Tee raikkaat huonetuoksut kotona

Ne säilyvät jääkaapissa tai pakastimessa, mistä ne voi ottaa aina halutessaan käyttöön. Mukavaa viikkoa Outi :. Ja tuoksun voimakkuutta voi säädellä haluamallaan tavalla. Itse tykkään todella paljon yksinkertaisesta dymolla tehtävästä tekstistä, jossa mustalle pohjalla tulostuu laitteesta valkoisia kohokirjaimia. Kauniit kuvat ovat lainattu Uusi kuu- ja kaikkipaketissa. Ihana ohje, ja just sellaiset tuoksut mistä pidän ,eli sitrus , ja eukalyptuskin:. Mitä enemmän tikkuja on, sitä enemmän tuoksua haihtuu huoneilmaan.