Teak Ovi

Kaskipuu parvekeovet. Saranat ovat karkaistua murtosuoja-säätösaranaa, ja ovien karmisyvyys on vakiona mm. Maler Karmit ja Kynnykset. Millaiset ovat mieluisat varpajaiset? Isover kivivilla. Tulee käsitellä ennen asennusta kosteussuojan merkitystä korostaen.

Ulko-ovi suojaa kotia ja viimeistelee talon tyylin

Oras keittiöhanat. Lakka pihakivet. Valitse taloosi ovi, joka on tarpeeksi jykevä ja hyvin eristetty, jotta se suojaa kotia sekä murtovarkailta että vaihtelevilta säiltä. Warma Steel. Hae vain otsikoista.

teak ovi

Tuotetietoa

Hyvä ulko-ovi on parhaimmillaan vuosikymmenien ajan suojaamassa kotiasi kutsumattomilta vierailta ja toivottamassa kutsutut vieraat tervetulleiksi! Painikkeet magneettilukollisiin välioviin. Korkealuokkaisen oven tunnistaa tyylikkään ulkonäön lisäksi laadukkaasta materiaalista ja tarkasta viimeistelystä. Sarokas laudelaudat. Huomioi, että tummat sävyt ovat herkempiä ja vaativat enemmän huoltotoimenpiteitä. Thank you for contacting us. Sivuovet käsitellään yleensä siten, etteivät ne erotu liikaa seinäpinnasta.

s9 fotos

Tietoa ovista ja ulko-ovista | Turku, Helsinki | Ovitehdas Vihanto Oy

Kysy öljyyn lisättävästä väristä väriliikkeestä. Älä poista vanhaa lakkaa vaan korjaa ainoastaan vioittuneet kohdat ja lakkaa teak ovi ovipinta ohennetulla venelakalla. Aseta kynnys vaakasuoraan Kiilaa tasalaatuisin parikiiloin. Teknos-Winterin Visa-puuöljyllä tai Tikkurilan Valtti puuöljyllä. Hyviin U-arvoihin päästään myös sisään-ulosaukeavalla kaksoisoviratkaisulla. Lunawood ja Lämpökäsitelty puu terassilauta. Myyntinäyttelymme Helsingin Meilahdessa, osoitteessa Teak ovi 21, on avoinna sopimuksen mukaan.

Ulko-ovi Iniö Tiikki mittatilausovi | 1 ,00 € | Sarokas Elektroninen kauppa

Tänään vierailija 1 Viestiä. Skaalan ovet ovat turvallisia ja hyvin lämpöä eristäviä. Tuota tammioveakin piti huoltaa eli tuskin noita huoltovapaita ovia kovin löytyy. Huomioi, että tummat sävyt ovat herkempiä ja vaativat enemmän huoltotoimenpiteitä. Asennustakuu on 2 vuotta. Rotola Pukkila. Useat malliston ovista on saatavana myös lasiaukollisena.