Tdp 5950x

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi. Prosessoritestit sujuivat rutiinilla ja jo aiemmin hyvä suorituskyky parani entisestään. Täytyy perehtyä tdp 5950x kanssa tdp 5950x. Nyt ainakin boostit ovat sitä mitä lupailtu, siisti juttu että myös 5GHz raja rikottu boostilla. Pelaatpa uusimpia pelejä, suunnittelet pilvenpiirtäjiä tai analysoit dataa, tarvitset prosessorin, joka mahdollistaa tarvitsemasi suorituskyvyn. Uudet Ryzenit olivat n. Pelikäytössä lämpötila oli kaikilla prosesoreilla 70 asteen tienoilla.

AMD Ryzen 9 5950X -prosessori AM4 -kantaan

Tosin K aikoinaan tuli tilattua ”kohtuu äkkiä”. Paras suorituskyky saavutetaan, kun DDR4-muistit ja Infinity Fabric -väylä toimivat sidottuna jakajalla toisiinsa nähden. Jo aiemmin AMD dominoi suorituskykyä hyötyohjelmien puolella, mutta nyt myös pelisuorituskyky on saatu nostettua Intelin tasolle ja ohi. Ryzen tdp 5950x ylikellottaminen toimii samalla periaatteella kuin edellisessä sukupolvessa. Intelin Core iK toimi testeissä tehorajoitusten osalta rajoittamattomana eli prosessori toimi kaikkien ytimien rasituksessa jatkuvasti 4,9 Tdp 5950x kellotaajuudella. Tämäkin kuva näyttää näin X:n omistajana ihan hirveältä.

tdp 5950x

Loppuyhteenveto

Doom Eternalissa p-resoluutiolla suorituskyky oli kaikilla prosessoreilla lähes identtinen noin FPS:n ruudunpäivitysnopeudella. Kannattais myös laittaa linkki mistä ko. Eikös muutenkin tuo infinity fabric kello Object Linking and Embedding tärkeämpi? Zen 3 -arkkitehtuurista ja Ryzen -sarjan prosessoreiden teknisistä uudistuksistä kiinnostuneille julkaisimme erillisen artikkelin ja keskitymme tässä artikkelissa testituloksiin:. Counter Strike: Global Offensivessa oli p-resoluutiolla käytössä alhaiset kuvanlaatuasetukset ja käytimme FPS Benchmark -testiä keskimääräisen ruudunpäivitysnopeuden mittaamiseen. Paras suorituskyky saavutetaan, kun DDR4-muistit ja Infinity Fabric -väylä toimivat sidottuna jakajalla toisiinsa nähden. Melko tasaista kisaa näyttää olevan peleissä.

samsung a6+ 2017

Amd Prosessori Ryzen 9 X GHz Musta | Techinn

Tuohon TPU:hun viitaten. Yhden ytimen 1T-testin tulos tippui pisteestä pisteeseen. Keskustele aiheesta TechBBS-foorumilla. AMD Tdp 5950x -sarjan suorittimet tarjoavat edistyksellisen prosessoriarkkitehtuurin pelaajille ja sisällöntuottajille. Pelikäytössä lämpötila oli kaikilla prosesoreilla 70 asteen tienoilla.

Testissä AMD Ryzen 9 X & X (Zen 3) –

Aika hullu parannus samalla 7nm nodella. Kannattais myös laittaa linkki mistä ko. Kaikkia prosessoreita jäähdytettiin avonaisessa testipenkissä Noctuan NH-D15 chromax. Onhan se kiva, jos kulkee, mutta joku siihen kai on syynä, ettei DDR OLE virallisesti tuettuna. AMD:n sarjan emolevyille tuetut BIOSit tulevat saataville alkaen tammikuussa tarkka ajankohta riippuu emolevyvalmistajasta.