Tdlrs 70210

Ruuvaa letku tdlrs 70210 kiinni hanaan käsin. Icecat Product ID : Pesukone voidaan asentaa alueelle, jonka leveys on 40 cm ja syvyys 63 cm. Xbox Series X, pelikonsoli. Kierrä pesukoneen jalat irti kääntämällä niitä käsin 2—3 kierrosta myötäpäivään ja löysäämällä sitten lukkomutteri jakoavaimella. Lisää vertailuun Poista vertailusta.

Whirlpool TDLR 70210 (Valkoinen)

Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Oven väri. Tasapainoskootteri hoverboard. Xbox Series X, pelikonsoli. Hävitä pakkausmateriaalit paikallisten määräysten mukaisesti. Mitä tarkemmin kuvailet ongelman, sitä suurempi mahdollisuus sinun tdlrs 70210 saada siihen nopea vastaus toiselta käyttäjältä.

tdlrs 70210

Instructions for use

Kuivauskaapit ja kuivausrummut -osaston suosituimmat tuotteet alk. Pesukone voidaan asentaa alueelle, jonka leveys on 40 cm ja syvyys 63 cm. Poista polystyreenipehmuste mallikohtainen. Tuotteen nimi : Tuotteen nimi on valmistajan tunniste tuotteesta, usein mallinimi, mutta ei täysin ainutlaatuinen sillä se voi sisältää joitain tuotevariaatioita. Aseta sihti korkki takaisin annostelijaan jos irrotettu.

samsung odyssey c27g7 review

Whirlpool TDLR pyykinpesukone |

Työnnä vipu siirron jälkeen takaisin alkuperäiseen asentoonsa. Rummun tilavuus: 7 kg, Linkousluokka: Tdlrs 70210, Melutaso linkous : 76 dB. Icecat Portable Document Format. Erityisesti, jos kone asennetaan kylpyhuoneeseen tai tilaan, jossa on suihku, se on suojattava vähintään 30 mA: njäännösvirtasuojauksella. Huomaa: älä upota letkua veteen.

Whirlpool TDLR , pyykinpesukone hintaan € –

A manufacturer can have multiple brand names. Älä käytä liuotinaineita esimerkiksi tärpättiä tai bensiiniä. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Kerro, niin korjaamme asian. Siirtovipu mallikohtainen. Kiinnitä virtajohto takaisin pistorasiaan.