Tdlr 6230l

Veikon Kone. Määrä kpl. Tilaa uutiskirje ja voita. Kysy tuotteesta. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja tdlr 6230l Naisten vaatteet ja asusteet.

WHIRLPOOL TDLR 6230L EU/N PÄÄLTÄ TÄYTETTÄVÄ PYYKINPESUKONE

Lisää vertailuun. Vapaavalintainen nimimerkki, jonka julkaisemme arvostelun yhteydessä. Täyttömäärä kg : 6. Johanneksenkatu 4. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Espoo Olari. Turku Länsikeskus.

tdlr 6230l

Tuotteen ominaisuudet

Varaa ja nouda. Whirlpool toimittaa aina käyttöohjeet tuotteen mukana. Eco Tarkista tuotteen myymäläsaatavuus. Hoitotuotteet Muut hoitotuotteet Turkin hoito Tassujen ja kynsien hoito Ravintolisät.

uv lamppu kasveille

Whirlpool pesukone päältä täytettävä 6 kg TDLR L – Carlson

Korkeus cm. Lastentarvikkeet Rattaat ja matkustustarvikkeet Turvaistuimet ja turvatuotteet Lastenhoitotarvikkeet Lasten kylpyhuonetuotteet. Euronics Tarjouksessa. Maksimilinkousnopeus minuutti. Tuotekuvaus Whirlpool päältä täytettävä pyykinpesukone 6 kg valkoinen.

Whirlpool päältä täytettävä pyykinpesukone 6kg TDLR L EU/N valkoinen – Prisma verkkokauppa

Ohjelman päätyttyä rumpu sekä vipukahva jäävät yläasentoon, tämä lisää käyttömukavuutta. Oulu Linnanmaa. Voit myös vaihtoehtoisesti varata ja noutaa tuotteen myymälästä Varaa ja nouda. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. This item has been successfully added to your list.