Tcl Qled 850 Test

Tämä tarkoittaa sitä, että 5-sarja on suhteellisen tavallinen jane, niin sanotusti. Eleganssi kohtaa suorituskyvyn ja tekniikan täydellisessä harmoniassa. Jos tarvitset lisää todisteita TCL: n erinomaisista edullisista näytöistä, voit myös tarkastella TCL 6 -sarjan televisioita, joita on tcl qled 850 test Amazonista 55 tuuman näytöllä noin dollaria, ja lähtötason 3-sarja, joka alkaa noin dollarista. Ssarja sulautuu kotisi sisustukseen, ja perheesi voi näin nauttia suosikkisisällöistään. Hauska ratkaisu jos ei muuta.

Yleinen TV:n hankinta- & säätöketju

Ainoa mikä mietityttää on vain tämä kuuluisa kiinni palaminen. Jonkkapwn sanoi:. Samsungin kehys 2. Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. Se on tarpeeksi tilaa kytkeäksesi kaapelilaatikon, soundbarin ja pelikonsolin, mutta et jätä tilaa Blu-ray-soittimelle tai toiselle konsolille.

tcl qled 850 test

Tarpeelliset

Kritiikit Site5-arvostelu. Kirkkaus riittää hyvin päivänvalossa katseluun, ja samalla musta on niin syvää, että tv:n katselu onnistuu yhtä hyvin pimeässäkin. Vähemmän hienoa on, että television takana ei todellakaan OLE kaapelien hallintaa: Johdot tulevat sisään kaikista kulmista, ja ilman mitään peitteitä tai uria niiden piilottamiseksi ne leviävät joka suuntaan ja tekevät viihdekeskuksesta näyttävän sotkuiselta. Kuhan nyt on vaan tyylikkään näköiset isot pöntöt. Kuvanlaatuun nähden tonnikin on liikaa. TCL on edelleen visuaalisen prosessoinnin takana markkinajohtajien, kuten Sonyn, Samsungin ja LG: n takana, mutta on varmasti poistanut aukon viime vuonna.

webcam logitech bcc950

Parhaat 55 tuuman televisiovastaanottimet – nykyiset mallit vuonna

Mutta nyt olisi mahdollisuus hypätä kehityksen aallonharjalle. Se oli myydyin televisiotoiminta suurimman osan vuodestaja dollaria, yksi parhaista tarjouksista. Uudet viestit. Siirry sivulle. Jälleen tästä tulee iso ongelma katsottaessa 4K HDR -sisältöä, jolla on alhaisempi mustan taso ja suurempi kirkkauden huippu, mutta täällä HD SDR: n maassa se ei ollut edes huomannut.

TESTISSÄ: TCL QLED (65QLED) – Hyvää kuvaa ja ääntä

Matriisissa on HDR-tekniikkaa ja virkistystaajuus on 50 Hz. Android on asennettu tähän sisäänrakennetulla Google Assistantilla. Samaa kusetusta eri paketissa. Ruudun pinta-ala. Fantastinen HDR lähteestä riippumatta.