Tcl Mini Led 65c825

Kerro, niin korjaamme asian. Fantastinen HDR lähteestä riippumatta. Internet TV : Kyllä. Tarkista tuotteen myymäläsaatavuus. Kuvasuhde: TCL 4. Strictly necessary Performance Advertiszing.

TCL C82 Series 65″ 4K UHD Mini-LED Smart TV

Laitteen syvyys jalustan kanssa : mm. Aloita kokeilu. Tuote on noudettavissa noin tunnin kuluessa, myymälän aukioloaikoina. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Voit katsella lempielokuvia ja sarjoja vielä paremmin! Saat mitä haluat, milloin haluat. Myös musta toimii erinomaisesti: tummat kohtaukset ja kuva-alueet toistuvat hiilenmustina.

tcl mini led 65c825

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Upeat värit QLED: llä. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. TCL tarjoaa kirkasta ja kontrastiltaan erinomaista kuvaa. TCL on kuitenkin luvannut korjata ongelman tulevan ohjelmistopäivityksen myötä. Wi-Fi -standardi : WiFi g.

samsung smartwatch galaxy 42mm

TESTISSÄ: TCL C (65C) – Kirkas kuva, loistava ääni

Fri Mar 25 CET Sinulla on vertailussa. Lisäksi siinä on Onkyon valmistama sisäänrakennettu soundbar. Ota meihin yhteys. Elegantti, erittäin ohut muotoilu Erittäin ohut muotoilukonsepti käyttää aitoa metallia, joka tekee siitä kestävän tyylikkään television, joka sulautuu saumattomasti olohuoneeseesi.

TCL 65C (65″) LED-televisiotoiminta, hinta €

Energialuokka: G. Sisältää subwooferin : Kyllä. HDCP : Kyllä. HDMI nopea vaihtaminen. Amazon Alexa on pilvessä ja on älykkäämpi koko ajan. Picture Performance Index. Tätä emme usein sano, mutta kerrankin voimme: tämä televisio ei kaipaa erillistä soundbaria.