Tcl Dts

Ilmaiset, yksinkertaiset ja laadukkaat videopuhelut TCL-televisiosi avulla. HDMI täysi erottelukyky. Tcl dts Outlying Islands U. Sähkönkulutus W : Amazon Alexa on pilvessä ja on älykkäämpi koko ajan. Picture Performance Index. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

AI valgustab silmapiiri

Digitaalinen ulostulo. Jalan malli. Robotti-imuri Robotti-imuri. DLNA 1. AI Amazon Alexa.

tcl dts

LISÄTIETOJA

Tiettyjen ominaisuuksien ja palveluiden saatavuus ja suorituskyky riippuvat palveluista, laitteista ja verkosta, eivätkä ne välttämättä OLE käytettävissä kaikilla alueilla. Saat mitä haluat, milloin haluat. Soundbar-kaiuttimen ominaisuudet Soundbar-kaiuttimen ominaisuudet. Miscellaneous Pacific Islands U. Sarja C93 Uutuus! Etsitpä sitten uutta sarjaa, tai jatkaa siitä, mihin jäit.

sony a7 hinta

TCL esitteli uusia soundbareja | AVPlus

Tietoa yrityksestämme Vahvuutemme Tutustu tarjouksiimme. Kerää ystäväsi, kollegasi tai perheesi kasvokkain yhteen. Klikkaamalla ”Hyväksy kaikki” suostut evästeiden tcl dts laitteellesi analysoimaan ja parantamaan tuotteitamme sekä mukauttamaan mainoksia ja muuta sisältöä koko verkkosivustolla. Dolby Atmos ja kaksois-D-vertauskuvat ovat Dolby Laboratoriesin rekisteröimä tavaramerkki. USB porttien määrä: 2.

Serie PN – 4K HDR Android TV | TCL Finland

Kaikki uutiset. UHD ylösskaalaus. Koko LxKxS mm. Musiikin teho. Rahtaus alk. AI Google Assistant. Kuva TV.