Tcl Android Tv 75

Copyright © TCL. Katso sinulle sopivia ohjelmia, mukaan lukien alkuperäiset Netflix-sarjat sekä tcl android tv 75 elokuvia ja dokumentteja. Jätä oma arvostelu Kaikki tiedot ovat vaadittuja. Ilman kaukosäädintä voit käyttää ääntäsi sisällön avaamiseen, käynnistämiseen ja hallintaan, virran kytkemiseen televisioon, vaihtaa tuloja, säätää äänenvoimakkuutta, etsiä sisältöä suoraan kotisohvalta. Katso evästeviestimme. Sweeva Sweeva Sweeva Resoluutio: UHD.

TCL Smart TV

Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Kuvasuhde: Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa. HDCP 2. Sat: Diseq – SCD. Dolby Audio tuottaa rikkaan, selkeän ja tehokkaan äänen televisiossasi. Android TV — helposti käytettävää ja loputonta viihdettä.

tcl android tv 75

Televisiot

HDMI 2. Digitaalinen ulostulo. Varaa verkossa, nouda ja maksa tuotteet myymälässä. Helppo pääsy rakastamaasi sisältöön integroidun handsfree-ääniohjauksen ansiosta: voit puhua suoraan televisiolle. TCL miksi valita?

poco f2 f2 pro

75″ 4K UHD Android TV

Pyydä Alexaa soittamaan musiikkia, kertomaan uutisia, tarkistamaan sään, säätämään television äänenvoimakkuutta, vaihtamaan TV-kanavaa, hallitsemaan älykästä kotiasi ja paljon muuta. Maksimi virran kulutus. Auttaa vähentämään liikkeen epätarkkuutta ja pitämään liikeradat minimissä – katselukokemuksesi on aina kristallinkirkas. Kysy mitä tahansa. Voit poistaa nämä käytöstä muuttamalla selaimen asetuksia, mutta tämä voi vaikuttaa sivustosi toimintaan.

75“ Ultra Slim 4K TV sekä HDRllä ja Android TV:llä

Se laajentaa huomattavasti sekä kontrastia että värejä. Voit poistaa nämä käytöstä muuttamalla selaimen asetuksia, mutta tämä voi vaikuttaa sivustosi toimintaan. Weight : net. Digitaalinen ulostulo. Etusivu Tv ja ääni