Tcl 65c725 Qled

Heti varastosta 1 kpl. Ultra HD. Far-fieldin avulla voit unohtaa kaukosäätimen. Nämä cookies seuraavat selaamistottumuksiasi, jotta voimme näyttää sinulle mainontaa ja sisältöä, jonka toivomme olevan merkityksellistä kiinnostuksesi kohteiden tcl 65c725 qled. Elokuvateatterin ääni kotona. HD p x Palvelevista Euronics myymälöistämme saat televisiolle tarvitsemasi palvelut, kuten asennuksen tai vanhan laitteen pois viennin.

Yli 60 tuumaiset televisiot

Poista kaikki. AI valgustab silmapiiri. Tallenna ja jatka. Pääset keskelle pelien ja elokuvien toimintaa. Aloita kokeilu.

tcl 65c725 qled

Tuote-esittely

Bosch ja Siemens Cashback-kampanja. Huolto ja tuki. Urheilu ja ulkoilu. Siinä on ohut seinäkiinnike. Suuri tv näyttää monet tilanteet jopa todellisessa koossa.

musta laatikko turku 2022

Televisiovastaanottimet QLED Ultra HD |

Lisäksi voit nauttia vaikuttavasta kontrastista OLED-näytöllä, jonka ainutlaatuinen tekniikka tuottaa aidon syvyyden ja puhtaat mustan sävyt. Parempi kontrasti, voimakkaammat värit ja enemmän yksityiskohtia. AI valgustab silmapiiri. Upea muotoilu ja vaatimuksiasi vastaava kuvanlaatu. Lelut ja pelit. Liity Vertaa.

tcl 55″ led tv f55s Löydä kaikki kuva ja äänitar

Koe myös TV: n vangitseva ääni niin jalustalla kuin seinälle kiinnitettynä. Double-D-symbolit ovat Dolby Laboratoriesin rekisteröity tavaramerkki. Tutustu lisää verkkokaupassa tai myymälässämme näihin isokokoisiin viihdejätteihin, niin saat uuden television kotiisi vaikkapa joululahjaksi tai syntymäpäiväksi! Helppokäyttöinen 65″ Android-tv. Lisäksi voit nauttia vaikuttavasta kontrastista OLED-näytöllä, jonka ainutlaatuinen tekniikka tuottaa aidon syvyyden ja puhtaat mustan sävyt. Quantum HDR tuo yksityiskohdat esiin. Universal Serial Bus kanavalista klooni.