Tcl 60 4k

Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Energialuokka F. Google Assistant vaatii netti- tai datayhteyden. Ota kaikki irti sisällöstäsi dynaamisen, laadukkaan tilaäänen avulla Dolby Audio -äänentoiston avulla. Se auttaa vähentämään liikkeen aiheuttamia näkymien epätarkkuuksia ja pitää liikejäljet minimissä.

Tcl TV 50P615 50´´ 4K LED

Voit pyytää Alexaa toistamaan musiikkia, kertomaan uutiset, tarkistamaan sääennusteen, säätämään television äänenvoimakkuutta, vaihtamaan tv-kanavan, hallitsemaan älykotia ja paljon muuta. Tasainen kuvanlaatu ja entistä parempi liike Nopeasti muuttuvissa tilanteissa tcl 60 4k halua jäädä paitsi yhdestäkään yksityiskohdasta. Nopeasti muuttuvissa tilanteissa et halua jäädä paitsi yhdestäkään yksityiskohdasta. You can select the categories of cookies above if you wish to permit. Tiedonsiirtokuluja saatetaan periä.

tcl 60 4k

Tuotekuvaus Tcl TV 43P615 43´´ 4K LED

Tarkista tuetut vieraat kielet palveluntarjoajan sivuilta. Ensiluokkainen ja tyylikäs kehyksetön design Kehyksetön design mahdollistaa suuremman kuvaruudun ja sisällön. Energialuokka F. Saatavuus vaihtelee. Sinuun vetoavaa viihdettä. Vasteaika ja kuvanlaatu voivat olla ratkaisevan tärkeitä videopelejä pelatessa.

motonet istutuslaatikko

Tcl TV 50P 50´´ 4K LED Musta | Techinn

Innovatiiviset ominaisuudet, kuten Tcl 60 4k in Picture PIPhelppo tehtävänvaihto, usean käyttäjän tilit tai sivuasetukset varmistavat, että kaikkien perheenjäsenten suosikkisisältö on aina valmiina ja keskiössä. Sen voi tcl 60 4k kiinnittää seinälle VESA-standardin mukaisella telineellä. Olitpa katsomassa elokuvia, TV-ohjelmia, verkkovideoita tai konsertteja, Dolby Audio takaa äänenlaadun, joka vastaa odotuksiasi. Takaisin sivun alkuun. Aivan kaikki suosikkielokuvat, -sarjat ja -pelit eivät välttämättä OLE saatavilla HDR-laatuisina. Micro Dimming -himmennysteknologia analysoi TV-kuvan noin sadalla erillisellä vyöhykkeellä kirkkauden säätämiseksi. Ota kaikki irti sisällöstäsi dynaamisen, laadukkaan tilaäänen avulla Dolby Audio -äänentoiston avulla.

Tcl TV 43P 43´´ 4K LED Musta | Techinn

You can select the categories of cookies above if you wish to permit. Home 1. Uppoudu rakastamiisi tarinoihin ja musiikkiin äänellä, joka liikkuu ympärilläsi uskomattoman todentuntuisesti. Sinuun vetoavaa viihdettä. Micro Dimming -himmennysteknologia analysoi TV-kuvan noin sadalla erillisellä vyöhykkeellä kirkkauden säätämiseksi. Ensiluokkainen ja tyylikäs kehyksetön muotoilu Kehyksetön muotoilu mahdollistaa suuremman kuvaruudun ja sisällön. Se laajentaa sekä kontrastien että värien skaalaa merkittävästi.