Tcl 55dp600

Suorituskykyevästeet keräävät tietoja verkkosivustosi käytöstä ja auttavat meitä edelleen parantamaan verkkosivustomme toimintaa. Paina EXIT tcl 55dp600 asetuksesta. Onko televisiossani langaton systeemi. Jos mikään tcl 55dp600 olevista ehdotuksista ei ratkaise teknistä ongelmaasi, katso huoltotiedot takuukortista. Huomaa: CEC-toiminnot riippuvat kytketyistä laitteista ja on mahdollista, että jotkin laitteet eivät toimi keskenään oikein, kun ne ovat yhdistettyinä televisioon. HDMI-kaapelia käytetään ääni- ja videosignaalien siirtämiseen laitteiden välillä. Saat television valmiustilaan painamalla kaukosäätimen -painiketta.

AI valgustab silmapiiri

Tuotteen suunnittelua ja tietoja voidaan tcl 55dp600 ilman erillistä ilmoitusta. Natiivi virkistystaajuus 60 Hz. Painamalla kaukosäätimen näet asetusvalikon. Jalosteet Akku. Jos laitteen sisälle valuu nestettä tai joutuu esineitä, irrota pistoke välittömästi ja anna valtuutetun korjaajan tarkastaa laite. VESA-asennusliitännät x mm.

tcl 55dp600

Alla erbjudanden i Europa

Pakkauksen paino g. Kaikkia yllä olevia formaatteja ei tunnisteta. Tämänlaisen jätteen väärä käsittely voi olla rangaistavaa lainsäädännön mukaisesti. Jos haluat hävittää nämä laitteet, tee hävitys lainsäädännön tai muiden sääntöjen mukaisesti koskien vanhoja sähkölaitteita ja akkuja. Tällä symbolilla varustetun laitteen luokka on II eli kaksoiseristetty sähkölaite. Tällä symbolilla varustetun laitteen luokka on I eli sähkölaite. Tekstityskielien käyttöönotto digitaalisilla TV-kanavilla 1.

volvo v50 taakkateline

TCL 55DP TV käyttöohjeet

Verkko Wi-Fi Kyllä. Tcl 55dp600 55P käyttöohje 25 sivua. Palautetta sivustosta. Hävittämällä laitteet oikein autat tcl 55dp600 luonnonresursseja ja autat estämään mahdollisia negatiivisia vaikutuksia ympäristöön ja ihmisten terveyteen, joita voi aiheutua näiden laitteiden jätteen väärästä käsittelystä. Television näytöllä ja television sisällä olevissa osissa saattaa esiintyä kondensaatiota, jos televisio siirretään kylmästä tilasta lämpimään tilaan.

TCL 55DP (55″) QLED-televisio |

Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. T elevision näytöllä ja television sisällä. Sisältöjen seuraamisesta tulee näin ollen hankalaa ja mielenkiinto ohjelmaan katoaa nopeasti. HDMI-pikakytkin Kyllä. Dekoodaussivun kielen valinta 1. Vaihda vain samanlaisiin tai vastaaviin laitteen valmistajan suosittelemiin paristoihin.