Tcl 55c815 Qled Tv

HDMI tarkoittaa teräväpiirtoista multimediarajapintaa. Mikä on sinun ja perheesi unelmatelevisio? Lavan paino g. Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Suorituskykyevästeet keräävät tietoja verkkosivustosi käytöstä ja auttavat meitä edelleen parantamaan verkkosivustomme toimintaa.

TCL 55C815 (55″), LED-televisio

Jalan malli. Joidenkin näiden evästeiden poistaminen käytöstä voi kuitenkin vaikuttaa selauskokemukseesi. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. VESA-kiinnitys Kyllä.

tcl 55c815 qled tv

Tarpeelliset

Kyllä, bluetooth on universaali menetelmä, joka mahdollistaa useiden erilaisten laitteiden yhdistämisen toisiinsa bluetoothin avulla. Tekninen asiantuntemuksemme. Teksti-TV-toiminto Kyllä. Auto Power pois. Universal Serial Bus 2. Peruuta milloin tahansa. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet.

mining 6900xt

TCL 55C käyttöohje (Suomalainen – 16 sivut)

Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. TCL 55C käyttöohje 19 sivua. Kaukosäädin Kyllä. Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? QLED Uutuus!

TCL 55C (55″) LED-televisiotoiminta |

Kaunis ja kätevä: Csarjan ylellisessä metallidesignissa on innovatiivinen kolmijalja, joka antaa kelluvan vaikutelman televisioon ja mahdollistaa television asettamisen mishin tahansa kotona. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Anna selkeä ja kattava kuvaaminen ongelmasta ja kysymyksestäsi. Erittäin mukava ohjelmisto, kaukosäädin on hyvä käyttää. T ilan, johon laite asetetaan, ilman.