Tcl 40 Ds 500

Hybriditelevisio HbbTV Kyllä. Mobiilisovelluksesta näet reaaliajassa kotisi ilmanlaadun tason. Siirry keskusteluun. Sujuvampaa asennusta varten Tämä Ruudun halkaisija cm ,6 cm.

TCL 40ds 500 Tv

Tuote Valmistaja TCL. OSD-kielten lukumäärä Euronics Tarjouksessa. Tietoa yksityisyydensuojasta. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Näytön teknologia LED. Tulosta ilmoitus.

tcl 40 ds 500

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Explore 7 -vedenkeitin mahdollistaa täydellisen lämpötilan säätämisen ja säilyttämisen tarkkojen asetusten avulla. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Liitettävyys HDMI-porttien lukumäärä 3. Lue lisää » Lähetä Tori-paketti. Kampanja tietokoneet ja oheislaitteet. Pääkaiuttimen kirkkaat äänet ja tuplavahvistimien rikas basso ympäröivät sinut musiikilla missä ikinä kuunteletkin. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus.

puinen kakkualusta

Tekniikan Maailma

Muokkaa tätä tuotesivua. Lataa kauppakirjapohja. Electroluxin paras pölynpoistaja. Siinä on myös kolmisivuinen Ambilight-teknologia, tehokas prosessori, Android-käyttöjärjestelmä, tuki puheohjaukselle ja matala viive. Äänen paluukanava ARC Kyllä. Toimitus helposti Tori-pakettina Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen. Jääkaapin ja jääkaappipakastimen osto-opas.

TCL 40DS – Tuotetiedot |

Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Palvelumme ja etumme. Electrolux pölynimuri Pure D8. Muut kampanjatuotteet. Koe ruoan todellinen maku. Luo Tori-tili.