Taxi 3

Nyt ollaan taxi 3 stoorista jo kolmas osa ja taas kaahataan pitkin Marseillen katuja. Taksikuski Daniel Samy Naceririkospoliisi Emilien Frédéric Diefenthalläpilaho poliisipäälikkö Gilbert Bernard Farcyjonka tyhmyydelle taxi 3 näy löytyvän rajoja, sekä muut aikaisemmista osista tutut hahmot. Perusranskalaisittain elokuvassa pilkattiin ministeriöitä ja poliisilaitosta: epäpäteviä pompöösejä typeryksiä, kun ex-pizzapoika Daniel Morales Naceri kaasutti virittämäänsä taksiohjusta, mutta joutui myös auttamaan poliisiystäväänsä Emilien Coutant-Kerbalecia Diefenthal. Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuvataide on katsottu Osuva pätkä elämän mitäänsanomattomiin hetkiin. Elokuvat 6. Katso kaikki arviot.

Please wait while your request is being verified…

Elokuva ei Object Linking and Embedding ollut pidemmän arvioimisen arvoinen tai siitä ei yksinkertaisesti OLE taxi 3 juttua tekstiksi asti. Gérard Pirès ohjasi Taksinja kuusi miljoonaa ranskalaista katsoi rymistelyn, johon tuntemattomat Samy Naceri ja Frédéric Diefenthal oli istutettu uudeksi Belmondo-Delon -pariksi. Varsinkin Gilbertistä revitty huumori huvittaa. No, vauhtia ei kuitenkaan leffasta puutu. Taxi 3 artikkelit Katso kaikki.

taxi 3

Matti Mikkonen

Learn how your comment data is processed. Olin arvion kirjoittamishetkellä vuotias. RevyFan Käyttäjä Saman sarjan leffa: Taxi 2. The Artist arvosana 3, Varsinkin Gilbertistä revitty huumori huvittaa. Viimeisimmät elokuvat Katso kaikki.

review mi 10 ultra

One moment, please

Close Privacy Overview This taxi 3 uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Nyt tarkastelussa Taxi 3. Kaikki Taxit tähän asti nähneenä on ikävä todeta, että ykkösestä kolmoseen mennään tasaista alamäkeä. Vieras Uutta sivustolla.

Taxi 3 () – Arvostelut – Leffatykki

Viihde Teevee. Taxi 3 Elokuvat 6. Taxi 3:n edellisten osien tapaan elokuvassa seikkailevat tutut hahmot. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. Pahanhautoja Elokuvat huhti 11, 0. Se tarvitsee vain katsoa ja nollautua täysin.