Taulun Maalaaminen Akryyliväreillä

Oon myös kuunnellut mm. Kaikkia harjoitelmiaan eivät taiteilijatkaan pidä esillä. Inspiroituminen ja kopioiminen ovat sallittua ja suositeltavaa! Kaunis olohuone :. Ra-kas-tan hänen töitään, niin upeita!! Tilaa lehti Anna palautetta.

Please wait while your request is being verified…

Heti ensimmäisenä viikonloppuna valmistui seitsemän maalausta. Millon olette luopuneet vaaleanpunaisista sohvanpäällisistä? Työvälineiden puhdistus vaatii tärpättiä, jota käytetään myös ohenteena. Onnistuminen taideteoksen tekemisessä perustuu ennen kaikkea kuvataiteen ydinperiaatteisiin, jotka eivät OLE tekniikkasidonnaisia. The Beatlesia, Elvistä ja klassista musiikkia! Varoituksen sanana haluan kuitenkin muistuttaa, ettei kannata tehdä hätäisiä johtopäätöksiä.

taulun maalaaminen akryyliväreillä

Taulun maalaaminen – muista nämä!

Sara Vanninen innostui maalaamisesta ja rohkaisee nyt kaikkia tarttumaan siveltimeen. Muilta lainatessa töiden pitää kuitenkin päätyä pöytälaatikkoon. Vesiliukoisuutensa ansioista akryyliväreillä voi maalata ohuesti ja puolipeittävästi, mutta niillä voi myös kerrostaa maalaukseen kaunista paksua tekstuuria. Minua inspiroivia taiteilijoita on vaikka millä mitalla. Kun asiaa tarkemmin miettii niin eivätkö kaikki taiteilijat OLE oikeastaan itseoppineita.

nastarengas hinta

One moment, please

Ensimmäinen maalikerros on sekoitus väriä ja tärpättiä. Älä muodosta mielipidettäsi minun mielipiteeni perusteella, vaan kokeile itse ja päätä sitten mitä mieltä olet akryyliväreistä. Jjj sanoo:. Lue myös. Jos haluaa maalata paperille, kuten akvarelleilla on tapana, kannattaa valita hieman paksumpaa maalauspaperia.

Maalaamisen aloittaminen: 13 suosituinta kysymystä – Sara Tickle

Ensinnäkin kurssi on täysin ilmainen. Emilia sanoo:. Tuumailija sanoo:. Aamuauringon metsästäjä ja ateljeen pieni DIY. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Pidän jatkumosta, siitä että joku yksityiskohta toistuu monta kertaa.