Taulun Kiinnitys Ilman Reikiä

Silloin apuun kannattaa pyytää ammattilaista. Kuva: Anni Reenpää. Ripustuskoukkua tai naulaa ei saa vasaroitua koviin betoniseiniin, joten vaihtoehdoiksi jäävät ruuvi ja tarratyyny. Hän muistuttaa, että kun itse ryhtyy kiinnityshommiin, kannattaa varmistaa, että oma kotivakuutus on kunnossa. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun.

Tarranaula ja asennusteippi

Jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, kirjaudu tästä palveluun: Sähköpostiosoite. Miten kiinnitetään 5 kg taulu Luginomassaseinään? Poraa suoraan tiileen, älä saumakohtiin, niin saat helpommin porattua suoraan. Kaikkihan se piti saada kuntoon, kun lapsi tuli taloon. Esineiden kiinnittäminen ja ripustaminen ei OLE koskaan ollut helpompaa. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

taulun kiinnitys ilman reikiä

Tarranaula ja asennusteippi

Eivät OLE hinnalla pilattu. Ulkona syöm. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Oikeita neuvoja ei saa aina rautakaupastakaan. Uusi koti yrteillesi! Lisätietoa löytyy tietosuojakäytännöstämme ja evästekäytännöstämme. Tarra ei kuitenkaan liimaudu seinään pysyvästi, vaan sitä voi irroittaa useamman kerran.

rapoo logitech

Tarranaula ja asennusteippi – tesa

Tämä tapahtuu ensin. Vaaditut cookies. Voit halutessasi muuttaa asetuksiasi painamalla Asetukset. Poraa suoraan tiileen, älä saumakohtiin, niin saat helpommin porattua suoraan. Kirjoita se sähköpostiosoite, jonka annoit myymälässä ja klikkaa Luo salasana -painiketta. Olen tilannut uuden salasanan, mutta en saa sähköpostia Jos sitä ei Object Linking and Embedding, yritä liittyä jäseneksi täällä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

One moment, please

Mitähän sanoisin, että tarran liimautuvuus vielä kestää Kaikki kiinnitystavat sopivat tähän seinätyyppiin. Ota elämä hallintaan. Pikkunauloilla laittelen edelleen seinälle, mutta ehkäpä nyt rohkaistun kokeilemaan. Itsekiinnittyvät koukkumme toimivat ilman työkaluja, ja ne voidaan poistaa jälkiä jättämättä! Tällä hetkellä tietoja ei siirretä sosiaalisiin verkkoihin. Taulun kiinnitys on homma, joka jää usein roikkumaan, ja taulut odottavat ripustamistaan seinään vasten nojaten.