Taulujen Asettelu Seinälle

Toisaalta matalimmalla olevat taulut taulujen asettelu seinälle juurikin oppien mukaan aseteltu. Koska huonekorkeus on suuri, näyttää sisustus vinksahtaneelta, jos taulut sijoitetaan pelkästään perinteisten oppien mukaan: silmien korkeudelle tai alareuna 30 cm sohvan yläpuolelle jne. Kun sohvan ja taulun väliin on jätetty pienempi rako, taulu ja sohva muodostavat kokonaisuuden ja vaikutelma on heti harmonisempi. Olen pikkuhiljaa alkanut vakuuttumaan, ettei minulle riitä vain yksi kaunis kuva kehystettynä seinälle, vaan haluan tauluja enemmän. Metallitaulut luovat mattapintaisen ja neutraalin pohjan kuville.

Sisustushaaveena taulukollaasi

Entä jos seuraavalla viikolla olenkin kyllästynyt kollaasiin ja haluan laittaa koko höskän vaihtoon? Meillä käytiin samainen pohdiskelu viime keväänä kun remontointiin uutta kotia jossa on yksi melko pitkä käytävä. Toinen valmiiksi meiltä löytyvä taulu oli vasemman reunan suuri, abstrakti taulujen asettelu seinälle. Voi että, onpa teillä kaunista! Koska kaavapiirros on tauluseinän tähti, asetin sen parhaimmalle katselukorkeudelle eli niin, että sen keskikohta on silmien tasolla. Makuuhuoneessa tyypillisin paikka tauluille on sängyn tausta. Perussääntönä taulujen sijoittamisessa voidaan pitää, että taulu kannattaa sijoittaa niin, että sen keskikohta on katsojan silmän korkeudella.

taulujen asettelu seinälle

Nav Social Menu

Luonnollinen valinta taulusi materiaaliksi. Anna kuvallesi vivahde luonnon omaa suodatusta puulla. Okei, onpa kiva kuulla että tyynynpäälliset on pysyneet noin hyvinä, varsinkin kun teillä on näköjään koiriakin! Voit lisätä myös muutaman koriste esineen taulujen joukkoon, jolloin sommitelmasta tulee vielä kiinnostavampi. Jos taulukollaasille olisi enemmän tilaa esimerkiksi upeassa porraskäytävässä, voisi seinille luoda vaikkapa omista valokuvista taidenäyttelyn. Meillä on sellaiset viidessä eri paikassa kotonamme. Mietin itse myös ihan samaa!

sänky tarjous 140x200

Taulu – Sisustuksen rytmittäjä | Sisustussuunnittelija Milla Ek

Saati sitten taulukollaasin kompositio seinälle! Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tässä aluksi muutamia havainnollistavia esimerkkejä ja lopuksi inspiraatiokuvia tauluista sisustuksessa. Tilaa parhaat sisustuskirjoitukset! Kapeat seinät ovat ryhmitetyille tauluille loistava paikka. Metallitaulut luovat mattapintaisen ja neutraalin pohjan kuville.

Taulut osana toimivaa sisustusta – sisustussuunnittelijan vinkit | Vinkit | Beyondprint

Kattaus isänpäiväksi Sisusta tauluilla. Hankkisin vain sellaiset kuvat mitkä silmääni miellyttävät koosta viis, ja kehystäisin ne maailman kauniimmilla kehyksillä. Itsekin mietin juuri kahden tauluhyllyn päällekkäin asettamista — silloin seinälle saisi kivan määrän tauluja ja juurikin eri kokoisia ja mallisia. Tauluille on saatavilla myös kohdevaloja. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.